Zsédenyi Adrienn: Magyar divat – Zséda 2019

Zsédenyi Adrienn könyve: Magyar divat - Zséda 2019 | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ahogy az évszakok, úgy a divat is változik, miközben állandóságot is felfedezhetünk benne. Színek, szabásvonalak, anyagok, minták, hossz – megannyi változó és végtelen variáció, bizonyos darabok pedig időről időre újragondolva visszaköszönnek. Követhetjük, megbotránkozhatunk rajta, szerethetjük, vagy épp szidhatjuk: közömbösek semmiképpen sem maradunk a divat iránt.Zséda nyolcadik kalendáriuma a magyar divat világába repít: számos fiatal, tehetséges tervezővel ismertet meg bennünket, akiket lenyűgöző munkáik mellett személyes interjúkkal is próbál közelebb hozni hozzánk. A csodálatos alkalmi, elegáns vagy épp hétköznap is bátran felvehető ruhák láttán mi magunk is kedvet kapunk, hogy magyar tervezők alkotásait viseljük.”A magyar divat fontos nekem, mert minden benne van, ami körülvesz bennünket: ahogy élünk, amit magunkról és a világról gondolunk, akárcsak a világ véleménye rólunk.”Zséda [/limit_content]

A Magyar divat – Zséda 2019 című könyv egy 2018-ban megjelent, 240 oldalból álló, Kozmetika, szépség, divat, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Zsédenyi Adrienn írt és a ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT. adja ki a 9789634472810 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Zsédenyi Adrienn: Magyar divat – Zséda 2019 egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Zsédenyi Adrienn: Magyar divat – Zséda 2019 PDF, Magyar divat – Zséda 2019 PDF letöltés, Zsédenyi Adrienn: Magyar divat – Zséda 2019 ePUB, Magyar divat – Zséda 2019 ePUB letöltés, Zsédenyi Adrienn: Magyar divat – Zséda 2019 Mobi, Magyar divat – Zséda 2019 Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Zsédenyi Adrienn további könyvei

ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT. kiadó további könyvei

Kozmetika, szépség, divat, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

240 oldalas könyvek

9789634472810 ISBN-számú könyvek

Összes könyv