Zia: Jelek – Avagy életszösszenetek nem csak ötvenéveseknek

Zia könyve: Jelek - Avagy életszösszenetek nem csak ötvenéveseknek | könyv borító

[limit_content length=”400″] Mindenkinél elérkezik egyszer az az időpont az életében, hogy visszatekint. Ez nálam akkor érkezett el, amikor is betöltöttem azt a bizonyos ötvenet. Mindig jó tanuló voltam, így nem az ötössel kezdődő szám volt a sértőn mérvadó számomra. Inkább azon gondolkodtam, elmélkedtem, hogy ennyi évből már kell tudni levonni tanulságokat. Nehogy újra és újra elkövessem ugyanazokat a hibákat.Hisz én nem egy mókuskerékben vagyok, ugye?Rengeteg mindent sikerült meg-, és átélnem, megértenem és értelmeznem. Ezekből szeretnék egy-egy csokrot átnyújtani olvasásra, vagy mondhatnám azt is, tanulságul.Imádom a verseket, sokszor úgy ébredek reggel, hogy csak úgy tolonganak a gondolataimban a szavak és mondatok elegye arra várva, hogy ki-, és leírjam őket. Pontosan én sem tudom honnan is jönnek, ki is küldte, küldi nekem, de biztosan céllal teszi azt!A versek és a novellák, az elbeszélések adják a könyvem szivárványos sokszínűségét, a női lélek érzékenységével és érzékiségével egyetemben.Szeretem látni az emberek arcán azt a különös mosolyt, amikor verseket olvasva, annak érzelemvilága összeölelkezik az ő lelkükkel. Engedjük, hagyjuk, merjünk mosolyogni! [/limit_content]

A Jelek – Avagy életszösszenetek nem csak ötvenéveseknek című könyv egy 2018-ban megjelent, 120 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Zia írt és a Ad Librum Kiadó adja ki a 9786155803185 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Zia: Jelek – Avagy életszösszenetek nem csak ötvenéveseknek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Zia: Jelek – Avagy életszösszenetek nem csak ötvenéveseknek PDF, Jelek – Avagy életszösszenetek nem csak ötvenéveseknek PDF letöltés, Zia: Jelek – Avagy életszösszenetek nem csak ötvenéveseknek ePUB, Jelek – Avagy életszösszenetek nem csak ötvenéveseknek ePUB letöltés, Zia: Jelek – Avagy életszösszenetek nem csak ötvenéveseknek Mobi, Jelek – Avagy életszösszenetek nem csak ötvenéveseknek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Zia további könyvei

Ad Librum Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

120 oldalas könyvek

9786155803185 ISBN-számú könyvek

Összes könyv