Zárdáné Bak Melinda: Sünológia – Így neveld a törpesünödet

Zárdáné Bak Melinda könyve: Sünológia - Így neveld a törpesünödet | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az afrikai fehérhasú törpesünök egyre közkedveltebb házi kedvencekké váltak az elmúlt évek során. Egzotikus állatot nevelni nem mindig egyszerű. Ebben szeretnék alappal szolgálni a kezdő süntartóknak, és azoknak akik csak tervezik a tartását. Azonban hasznos olvasmány lehet olyanoknak is akik gyakorlottabbak már. [/limit_content]

A Sünológia – Így neveld a törpesünödet című könyv egy 2018-ban megjelent, 105 oldalból álló, Szakkönyv Mezőgazdasági, Állattenyésztés kategóriájú könyv, melyet Zárdáné Bak Melinda írt és a Könyvklub Kft. adja ki a 9786158070966 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Zárdáné Bak Melinda: Sünológia – Így neveld a törpesünödet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Zárdáné Bak Melinda: Sünológia – Így neveld a törpesünödet PDF, Sünológia – Így neveld a törpesünödet PDF letöltés, Zárdáné Bak Melinda: Sünológia – Így neveld a törpesünödet ePUB, Sünológia – Így neveld a törpesünödet ePUB letöltés, Zárdáné Bak Melinda: Sünológia – Így neveld a törpesünödet Mobi, Sünológia – Így neveld a törpesünödet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Zárdáné Bak Melinda további könyvei

Könyvklub Kft. kiadó további könyvei

Szakkönyv Mezőgazdasági, Állattenyésztés kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

105 oldalas könyvek

9786158070966 ISBN-számú könyvek

Összes könyv