Zámbó Zoltán: Zöld út egy szerethető temetőhöz

Zámbó Zoltán könyve: Zöld út egy szerethető temetőhöz | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ha elkezdi olvasni ezt a könyvet, meg fog halni. De ha nem olvassa akkor is. Furcsán vagyok Zámbó Zoltán eme opusával, amely tulajdonképpen a zöld temetőről szól, de előtte elmélkedik a halálról, ami mindenféleképpen kínos az élőkre nézve hacsak valaki nem önszántából öli meg magát. Olvashat a könyvből a halálvárásról, a keresztény egyházak dogmáiról, az életellenes erkölcsökről és ezen felfogások következményeiről. Természetesen Istennek is fontos szerepe van eme alkotásban, de felvirrad az oldalakon a halál közeli élmény is. Tudomásul kell vennünk, hogy egyszer meghalunk. Meghal, elpusztul a növény, az állat és hát mi is. Minden élőnek érdemes elolvasnia ezt a könyvet, talán nem lesz pesszimista, talán nem fog vidáman meghalni. Ez a könyv az élők kiváltsága, mert a halottak már úgysem olvassák el. [/limit_content]

A Zöld út egy szerethető temetőhöz című könyv egy 2016-ban megjelent, 84 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Zámbó Zoltán írt és a Magyar A Magyarért Alapítvány adja ki a 9789637706394 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Zámbó Zoltán: Zöld út egy szerethető temetőhöz egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Zámbó Zoltán: Zöld út egy szerethető temetőhöz PDF, Zöld út egy szerethető temetőhöz PDF letöltés, Zámbó Zoltán: Zöld út egy szerethető temetőhöz ePUB, Zöld út egy szerethető temetőhöz ePUB letöltés, Zámbó Zoltán: Zöld út egy szerethető temetőhöz Mobi, Zöld út egy szerethető temetőhöz Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Zámbó Zoltán további könyvei

Magyar A Magyarért Alapítvány kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

84 oldalas könyvek

9789637706394 ISBN-számú könyvek

Összes könyv