Yuval Noah Harari: Sapiens – Az emberiség rövid története

Yuval Noah Harari könyve: Sapiens - Az emberiség rövid története | könyv borító

[limit_content length=”400″] A tűz tett minket veszedelmessé. A pletyka együttműködővé. A mezőgazdaság még éhesebbé. A mitológia tartotta fenn a törvényt és a rendet. A pénz adott valamit, amiben mind bízhatunk. Az ellentmondások teremtették meg a kultúrát. A tudomány tett minket a teremtés urává. De egyik sem tett boldoggá…A világhírű jeruzsálemi egyetemi tanár szerint így foglalható össze annak története, ahogyan jelentéktelen majmokból a világ uraivá váltunk. [/limit_content]

A Sapiens – Az emberiség rövid története című könyv egy 2015-ban megjelent, 384 oldalból álló, Történelem Világtörténelem, Általános kategóriájú könyv, melyet Yuval Noah Harari írt és a Animus kiadó adja ki a 9789633242377 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Yuval Noah Harari: Sapiens – Az emberiség rövid története egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Yuval Noah Harari: Sapiens – Az emberiség rövid története PDF, Sapiens – Az emberiség rövid története PDF letöltés, Yuval Noah Harari: Sapiens – Az emberiség rövid története ePUB, Sapiens – Az emberiség rövid története ePUB letöltés, Yuval Noah Harari: Sapiens – Az emberiség rövid története Mobi, Sapiens – Az emberiség rövid története Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Yuval Noah Harari további könyvei

Animus kiadó kiadó további könyvei

Történelem Világtörténelem, Általános kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

384 oldalas könyvek

9789633242377 ISBN-számú könyvek

Összes könyv