Yuki Sugashima: Hímzett virágok – 40 csodaszép virág hímzése és 20 gyönyörű modell

Yuki Sugashima könyve: Hímzett virágok - 40 csodaszép virág hímzése és 20 gyönyörű modell | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ez a könyv a természet ihlette hímzésmintákból kínál válogatást és ötleteket az évszakokhoz köthető modellek elkészítéséhez. Minden rész az adott évszakra jellemző motívumok bemutatásával kezdődik, majd egy modell leírása következik, amely a bemutatott motívumok valamelyikének felhasználásával készült. A könyv végén hasznos információkat gyűjtöttünk össze a szükséges eszközökről, az alkalmazott technikákról. Ezt a részt egy mintagyűjtemény követi, amelyből az év bármely szakában mindenki kiválaszthatja a neki tetsző mintát, és gyönyörű hímzéseket készíthet.A tartalomból:Hímzés minden évszakra: Tavasz: – Ibolyamintás varrógéphuzat- Pillangós tűpárna- Tőzikés ollótartó tok- Nárciszos vállfahuzat- Rétihere-mintás párnahuzatNyár:- Azúrkék kommelínás zsákocska- Epres kulcstartó- Pillangóvirágos tükör- Boglárkamintás telefonborító- Páfrányos ingŐsz:- Edényfogó csucsormintával- Kúpvirágos kötény- Őszirózsás szalvétagyűrű- Makkos tojásmelegítő- Őszi faleveles poháralátétekTél:- Hóbogyókitűző- Tiszafabogyós hajcsat- Díszkáposztás nyaklánc- Kaméliás sál- Szilvafaágas erszényEszközök, anyagok és technikákEszközökAnyagokÍgy kezdjükTechnikákÖltésfajták gyűjteményeSablonok [/limit_content]

A Hímzett virágok – 40 csodaszép virág hímzése és 20 gyönyörű modell című könyv egy 2016-ban megjelent, 128 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Yuki Sugashima írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632784311 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Yuki Sugashima: Hímzett virágok – 40 csodaszép virág hímzése és 20 gyönyörű modell egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Yuki Sugashima: Hímzett virágok – 40 csodaszép virág hímzése és 20 gyönyörű modell PDF, Hímzett virágok – 40 csodaszép virág hímzése és 20 gyönyörű modell PDF letöltés, Yuki Sugashima: Hímzett virágok – 40 csodaszép virág hímzése és 20 gyönyörű modell ePUB, Hímzett virágok – 40 csodaszép virág hímzése és 20 gyönyörű modell ePUB letöltés, Yuki Sugashima: Hímzett virágok – 40 csodaszép virág hímzése és 20 gyönyörű modell Mobi, Hímzett virágok – 40 csodaszép virág hímzése és 20 gyönyörű modell Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Yuki Sugashima további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789632784311 ISBN-számú könyvek

Összes könyv