Yalvac Ural: Szarvszemű és Ezüstnyomú

Yalvac Ural könyve: Szarvszemű és Ezüstnyomú | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Szarvszemű és Ezüstnyomú című mesét a török gyermekirodalom egyik legjelentősebb alakja, Yalvaç Ural írta, és ő maga illusztrálta. A mese két csigagyerek, Ezüst és Lomha kalandjairól szól…”A félelembenfélsz is van meg kíváncsiság is…Ezért időnkéntkidugtuk fejünketa levelek közül,és nagy érdeklődéssel figyeltük,mit csinál a kövér hernyómi sem törődve a Nappal és a félelemmel.”Érdekes utazás Yalvaç Urallal a puhatestűek világába… [/limit_content]

A Szarvszemű és Ezüstnyomú című könyv egy 2017-ban megjelent, 112 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Klasszikus mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Yalvac Ural írt és a Napkút Kiadó adja ki a 9789632636801 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Yalvac Ural: Szarvszemű és Ezüstnyomú egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Yalvac Ural: Szarvszemű és Ezüstnyomú PDF, Szarvszemű és Ezüstnyomú PDF letöltés, Yalvac Ural: Szarvszemű és Ezüstnyomú ePUB, Szarvszemű és Ezüstnyomú ePUB letöltés, Yalvac Ural: Szarvszemű és Ezüstnyomú Mobi, Szarvszemű és Ezüstnyomú Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Yalvac Ural további könyvei

Napkút Kiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Klasszikus mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

112 oldalas könyvek

9789632636801 ISBN-számú könyvek

Összes könyv