Winter Morgan: A gyémántkard küldetés – Egy nem hivatalos Minecraft regény 1.

Winter Morgan könyve: A gyémántkard küldetés - Egy nem hivatalos Minecraft regény 1. | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ha szereted a Minecraftot, akkor ezt a nem hivatalos játékos-kalandregényt egyszerűen imádni fogod! Steve egy búzafarmon él. Megvan mindene, ami csak kell az élethez a Minecraft világában: van ágya, háza, és ennivalója. Steve szívesen tölti azzal a napjait, hogy búzáját smaragdra, páncélra, kardokra, ételre és könyvekre cseréli. Ám egy éjjel arra ébred, hogy a falut zombik támadták meg. Hogy megvédje magát, és a néhány túlélő falusit, Steve küldetésre indul, hogy összeszedjen negyven gyémántot és a Felvilág legerősebb kardjává kovácsolja.Vajon megtalálja-e Steve a gyémántokat?Új barátai segítik, vagy hátráltatni fogják? Megbízhat bennük?És visszaér-e Steve időben, hogy megmentse a falusiakat? [/limit_content]

A A gyémántkard küldetés – Egy nem hivatalos Minecraft regény 1. című könyv egy 2015-ban megjelent, 128 oldalból álló, 10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Winter Morgan írt és a DAS könyvek adja ki a 9786158021401 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Winter Morgan: A gyémántkard küldetés – Egy nem hivatalos Minecraft regény 1. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Winter Morgan: A gyémántkard küldetés – Egy nem hivatalos Minecraft regény 1. PDF, A gyémántkard küldetés – Egy nem hivatalos Minecraft regény 1. PDF letöltés, Winter Morgan: A gyémántkard küldetés – Egy nem hivatalos Minecraft regény 1. ePUB, A gyémántkard küldetés – Egy nem hivatalos Minecraft regény 1. ePUB letöltés, Winter Morgan: A gyémántkard küldetés – Egy nem hivatalos Minecraft regény 1. Mobi, A gyémántkard küldetés – Egy nem hivatalos Minecraft regény 1. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Winter Morgan további könyvei

DAS könyvek kiadó további könyvei

10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9786158021401 ISBN-számú könyvek

Összes könyv