Wieland Ágnes: A titkosügynök három esküvője

Wieland Ágnes könyve: A titkosügynök három esküvője | könyv borító

[limit_content length=”400″] A huszadik század hetvenes éveiben egy fiatalembert ügynöknek szervez be a III/III-as csoportfőnökség. A belső elhárítás tartótisztjeinek elsősorban saját feleségéről, annak barátairól és egy illegális ifjúsági szervezet tagjairól kell jelentenie.Az ügynök felesége minderről a rendszerváltást követően szerez tudomást, miután a beszervezettek egy részének nevét közzéteszik. A regény ennek a rejtett párkapcsolati drámának a feldolgozására tesz kísérletet.A történet valós eseményeken alapul, a szereplők nagy része ma is él. [/limit_content]

A A titkosügynök három esküvője című könyv egy 2018-ban megjelent, 155 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Történelmi kategóriájú könyv, melyet Wieland Ágnes írt és a Noran Libro Kiadó adja ki a 9786155900327 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Wieland Ágnes: A titkosügynök három esküvője egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Wieland Ágnes: A titkosügynök három esküvője PDF, A titkosügynök három esküvője PDF letöltés, Wieland Ágnes: A titkosügynök három esküvője ePUB, A titkosügynök három esküvője ePUB letöltés, Wieland Ágnes: A titkosügynök három esküvője Mobi, A titkosügynök három esküvője Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Wieland Ágnes további könyvei

Noran Libro Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Történelmi kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

155 oldalas könyvek

9786155900327 ISBN-számú könyvek

Összes könyv