Werner O.: Dyslipidaemiák – Gyakorlatorientált diagnosztikai és terápiás útmutató

Werner O., dr. Richter könyve: Dyslipidaemiák - Gyakorlatorientált diagnosztikai és terápiás útmutató - 1. kötet | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Szakorvosi zsebkönyvtár – Praxis Update sorozatának első kötetében aligha lehet fontosabb és időszerűbb kérdéssel foglalkozni, mint a lipidanyagcsere zavaraival. A cardiovascularis rizikó megítélése, az atherosclerosis talaján kialakuló betegségek kezelése, a betegek életkilátásainak javítása számtalanszor kihívás elé állítja a kezelőorvost. A témával kapcsolatos legfrissebb információkat tartalmazó kézikönyvünk komplex módon segíti a gyors és korszerű betegellátó munkát. E nemzetközi sikerkönyv hazai viszonyokra adaptált és az aktuális szakmai irányelvekkel harmonizált változata – a fizológiás és a patológiás zsíranyagcsere jellemzői, – a legújabb kutatási eredmények részletes ismertetése, – a dyslipidaemiák diagnosztikája és felosztása mellett – gyakorlatias, naprakész tanácsokkal, – az étrenddel és az életvitellel kapcsolatos, egyedülállóan részletes útmutatókkal, – mintaként felhasználható betegtájékoztató anyagokkal, – valamint számos esetismertetéssel szolgáltat nemcsak elméleti, hanem a mindennapi rutint megkönnyítő, praktikus alapokat is. [/limit_content]

A Dyslipidaemiák – Gyakorlatorientált diagnosztikai és terápiás útmutató című könyv egy 2009-ban megjelent, 168 oldalból álló, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Werner O., dr. Richter írt és a Zafír Press adja ki a 9789638798275 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Werner O., dr. Richter: Dyslipidaemiák – Gyakorlatorientált diagnosztikai és terápiás útmutató egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Werner O., dr. Richter: Dyslipidaemiák – Gyakorlatorientált diagnosztikai és terápiás útmutató PDF, Dyslipidaemiák – Gyakorlatorientált diagnosztikai és terápiás útmutató PDF letöltés, Werner O., dr. Richter: Dyslipidaemiák – Gyakorlatorientált diagnosztikai és terápiás útmutató ePUB, Dyslipidaemiák – Gyakorlatorientált diagnosztikai és terápiás útmutató ePUB letöltés, Werner O., dr. Richter: Dyslipidaemiák – Gyakorlatorientált diagnosztikai és terápiás útmutató Mobi, Dyslipidaemiák – Gyakorlatorientált diagnosztikai és terápiás útmutató Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Werner O., dr. Richter további könyvei

Zafír Press kiadó további könyvei

Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

168 oldalas könyvek

9789638798275 ISBN-számú könyvek

Összes könyv