Wéber Anikó: Marci iskolás lesz – Most én olvasok! – Nagybetűs szint

Wéber Anikó könyve: Marci iskolás lesz - Most én olvasok! - Nagybetűs szint | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Most én olvasok! egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar “olvasni tanulok”-sorozat. A Pagony legkiválóbb szerzői írják a köteteit, melyek több nehézségi szinten vezetik be az olvasás birodalmába a gyerekeket. Az eddigi 4 szintet mostantól egy új, NAGYBETŰS szint előzi meg, amelyet a teljesen kezdő olvasók is önállóan olvashatnak. Marci iskolába készül. Anya, hogy kedvet csináljon a sulihoz, elviszi bevásárolni. A színes ceruzák, mintás füzetek és menő táskák persze lenyűgözik Marcit! Igazi iskolába készülő mesekönyv – a legkisebb olvasóknak! [/limit_content]

A Marci iskolás lesz – Most én olvasok! – Nagybetűs szint című könyv egy 2019-ban megjelent, 22 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Wéber Anikó írt és a Pozsonyi Pagony adja ki a 9789634105381 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Wéber Anikó: Marci iskolás lesz – Most én olvasok! – Nagybetűs szint egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Wéber Anikó: Marci iskolás lesz – Most én olvasok! – Nagybetűs szint PDF, Marci iskolás lesz – Most én olvasok! – Nagybetűs szint PDF letöltés, Wéber Anikó: Marci iskolás lesz – Most én olvasok! – Nagybetűs szint ePUB, Marci iskolás lesz – Most én olvasok! – Nagybetűs szint ePUB letöltés, Wéber Anikó: Marci iskolás lesz – Most én olvasok! – Nagybetűs szint Mobi, Marci iskolás lesz – Most én olvasok! – Nagybetűs szint Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Wéber Anikó további könyvei

Pozsonyi Pagony kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

22 oldalas könyvek

9789634105381 ISBN-számú könyvek

Összes könyv