Wass Albert: Csaba – Wass Albert életműve 5.kötet

Wass Albert könyve: Csaba - Wass Albert életműve 5.kötet | könyv borító

[limit_content length=”400″] A veszélyhelyzetben egymással összefogó székelység mítosza. A II. Világháború előtti erdélyi transzszilvanizmus reményei és realitásai egy nagyszerű regényben.”Csaba-legenda, Hadak Útja, mind, mind ezt jelenti. Hogy a nemzet fölött, mely másfél évezred óta egymagában küzd, egy gondolat lebeg. Magasan az emberek feje fölött él ez a gondolat, olyan magasan, hogy alig akad néha valaki, aki megláthatja. Mindenkinek a szívében és mindenkinek az agyában, aki fia ennek a nemzetnek az eldugott ajtó s a három pecsét. Aztán, amikor nagy-nagy veszedelem kerekedik, a gondolat leszáll és megmutatja megát a nemzetnek. És az emberek meglátják benne az ősi törvényt, amit Csaba tett: összetartással, békességgel, munkával és igazsággal legyőzni minden veszedelmet.” [/limit_content]

A Csaba – Wass Albert életműve 5.kötet című könyv egy 2003-ban megjelent, 241 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Wass Albert írt és a Kráter Műhely Egyesület adja ki a 9789639472440 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Wass Albert: Csaba – Wass Albert életműve 5.kötet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Wass Albert: Csaba – Wass Albert életműve 5.kötet PDF, Csaba – Wass Albert életműve 5.kötet PDF letöltés, Wass Albert: Csaba – Wass Albert életműve 5.kötet ePUB, Csaba – Wass Albert életműve 5.kötet ePUB letöltés, Wass Albert: Csaba – Wass Albert életműve 5.kötet Mobi, Csaba – Wass Albert életműve 5.kötet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Wass Albert további könyvei

Kráter Műhely Egyesület kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyvek

2003-ban megjelent könyvek

241 oldalas könyvek

9789639472440 ISBN-számú könyvek

Összes könyv