Warren Elsmore: LEGO – Járművek építőelemekből – 40 okos és kreatív ötlet, hogyan építs LEGO – elemekből

Warren Elsmore könyve: LEGO - Járművek építőelemekből - 40 okos és kreatív ötlet, hogyan építs LEGO - elemekből | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ha tele van a fiók legókockákkal, akkor ez a könyv éppen kapóra jön, hiszen a kötet útmutatásait követve új életre kelnek az építőelemek: negyven ötletes járműmodell építéséhez kaphatnak tanácsot az olvasók. [/limit_content]

A LEGO – Járművek építőelemekből – 40 okos és kreatív ötlet, hogyan építs LEGO – elemekből című könyv egy 2016-ban megjelent, 96 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Warren Elsmore írt és a Napraforgó adja ki a 9789634458449 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Warren Elsmore: LEGO – Járművek építőelemekből – 40 okos és kreatív ötlet, hogyan építs LEGO – elemekből egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Warren Elsmore: LEGO – Járművek építőelemekből – 40 okos és kreatív ötlet, hogyan építs LEGO – elemekből PDF, LEGO – Járművek építőelemekből – 40 okos és kreatív ötlet, hogyan építs LEGO – elemekből PDF letöltés, Warren Elsmore: LEGO – Járművek építőelemekből – 40 okos és kreatív ötlet, hogyan építs LEGO – elemekből ePUB, LEGO – Járművek építőelemekből – 40 okos és kreatív ötlet, hogyan építs LEGO – elemekből ePUB letöltés, Warren Elsmore: LEGO – Járművek építőelemekből – 40 okos és kreatív ötlet, hogyan építs LEGO – elemekből Mobi, LEGO – Járművek építőelemekből – 40 okos és kreatív ötlet, hogyan építs LEGO – elemekből Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Warren Elsmore további könyvei

Napraforgó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

9789634458449 ISBN-számú könyvek

Összes könyv