Wanda Coven: Garabonci Gréti beöltözik

Wanda Coven könyve: Garabonci Gréti beöltözik | könyv borító

[limit_content length=”400″] Bűbájos sorozat kis olvasóknak Rozalinda ikertesója? A Platános Általánosban halloweenre készülődnek, és mindenki izgatott – kivéve Garabonci Grétit. Gréti ki nem állhatja, hogy mindenki boszorkánynak öltözik, pedig nem is tudják, milyen egy igazi boszorkány. Amikor kiderül, hogy Rongál Rozalinda is boszorkány-jelmezt hord majd, Gréti elhatározza, hogy ő pedig csak azért is Rozalindának öltözik. De túl messzire megy, Rozalindát utánozva megbántja a barátait. Megbocsájtanak neki valaha? Könnyen olvasható szöveg és rengeteg kép: a Garabonci Gréti sorozat kiváló a kezdő olvasóknak. Wanda Coven amerikai szerző több mint húsz gyerekkönyvet írt. A Garabonci Gréti a legnépszerűbb Amerikában. [/limit_content]

A Garabonci Gréti beöltözik című könyv egy 2017-ban megjelent, 128 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Wanda Coven írt és a Naphegy Kiadó adja ki a 9789639869936 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Wanda Coven: Garabonci Gréti beöltözik egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Wanda Coven: Garabonci Gréti beöltözik PDF, Garabonci Gréti beöltözik PDF letöltés, Wanda Coven: Garabonci Gréti beöltözik ePUB, Garabonci Gréti beöltözik ePUB letöltés, Wanda Coven: Garabonci Gréti beöltözik Mobi, Garabonci Gréti beöltözik Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Wanda Coven további könyvei

Naphegy Kiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789639869936 ISBN-számú könyvek

Összes könyv