Walter Foster: A ceruzarajz alapjai lépésről lépésre – Tanuljon meg csendéletet, tájképet, állatokat és embereket rajzolni

Walter Foster, Márton Andrea (ford.) könyve: A ceruzarajz alapjai lépésről lépésre - Tanuljon meg csendéletet, tájképet, állatokat és embereket rajzolni | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Művészképző mesterkurzus sorozat legújabb kötetében található egyszerű feladatok gyűjteménye tökéletes bevezetőül szolgál, hogy megismertesse a kezdőkkel a rajzolás alapjait. A könnyen, lépésről lépésre követhető feladatokkal és ihletet adó rajzokkal teli könyv megmutatja a leendő művészeknek, hogyan rajzoljanak meg bármit a virágoktól és csendéletektől a tájképekig, az állatokig és az emberekig.A könyvben szereplő művészek mindegyike a saját egyéni stílusában rajzol, ezért egyedi látásmódjuknak köszönhetően rengeteget tanulhatunk. Fedezzük fel, milyen izgalmas lehet a rajzolás! [/limit_content]

A A ceruzarajz alapjai lépésről lépésre – Tanuljon meg csendéletet, tájképet, állatokat és embereket rajzolni című könyv egy 2016-ban megjelent, 144 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi, Művészet kategóriájú könyv, melyet Márton Andrea (ford.), Walter Foster írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789634152415 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Márton Andrea (ford.), Walter Foster: A ceruzarajz alapjai lépésről lépésre – Tanuljon meg csendéletet, tájképet, állatokat és embereket rajzolni egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Márton Andrea (ford.), Walter Foster: A ceruzarajz alapjai lépésről lépésre – Tanuljon meg csendéletet, tájképet, állatokat és embereket rajzolni PDF, A ceruzarajz alapjai lépésről lépésre – Tanuljon meg csendéletet, tájképet, állatokat és embereket rajzolni PDF letöltés, Márton Andrea (ford.), Walter Foster: A ceruzarajz alapjai lépésről lépésre – Tanuljon meg csendéletet, tájképet, állatokat és embereket rajzolni ePUB, A ceruzarajz alapjai lépésről lépésre – Tanuljon meg csendéletet, tájképet, állatokat és embereket rajzolni ePUB letöltés, Márton Andrea (ford.), Walter Foster: A ceruzarajz alapjai lépésről lépésre – Tanuljon meg csendéletet, tájképet, állatokat és embereket rajzolni Mobi, A ceruzarajz alapjai lépésről lépésre – Tanuljon meg csendéletet, tájképet, állatokat és embereket rajzolni Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Márton Andrea (ford.), Walter Foster további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi, Művészet kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9789634152415 ISBN-számú könyvek

Összes könyv