Wacha Imre: Nem csak szóból ért az ember – A nonverbális kommunikáció eszköztára – A nonverbális kommunikáció eszköztára

Wacha Imre könyve: Nem csak szóból ért az ember - A nonverbális kommunikáció eszköztára - A nonverbális kommunikáció eszköztára | könyv borító

[limit_content length=”400″] Beszédünket számtalan olyan jel kíséri, melyekkel – szándékosan vagy tudat alatt – üzenünk társainknak, hallgatóinknak. Ezt a?szavak nélküli üzenetváltást idegen szóval nonverbális kommunikációnak nevezzük.Hallgatóságunk a “szavakon túli” jelzéseket is értelmezi, így ezekkel mondanivalónkat alátámaszthatjuk, megerősíthetjük. Előfordulhat azonban az ellenkezője is, amikor szavak nélküli üzenetünk ellentmond szavainknak, gyengíti azok hatását. Nem közömbös, hogy a mindennapi társalgásban, munkahelyi megnyilatkozásainkban vagy ünnepi alkalmakkor hogyan élünk a nonverbális kommunikáció által nyújtott lehetőségekkel.Wacha Imre könyve közérthető módon ismerteti a “szavakon túli” kommunikáció számos eszközét. A könyv érdeme, hogy gyakorlati tanácsokat is ad, megtudjuk, hogy milyen módon használhatjuk ki ezeket a sokak számára rejtett eszközöket, azért, hogy üzenetünk hatékonyan célba érjen, azaz kommunikációnk gyors és sikeres legyen.A kötet jelentős része a szónok beszédét kísérő látvánnyal foglalkozik, többek között a külső megjelenéssel, a gesztusokkal, a mimikával és a mozgással. A gesztusok felismerésében és értelmezésében szemléltető ábrák nyújtanak segítséget. Emellett olvashatunk a hangzásról is: megtudhatjuk például, miképpen utalhat nevetésünk a lelkiállapotunkra.Wacha Imre évtizedes tapasztalatait összegzi ebben a kötetben, amely méltán tart számot a legszélesebb olvasóközönségre. [/limit_content]

A Nem csak szóból ért az ember – A nonverbális kommunikáció eszköztára – A nonverbális kommunikáció eszköztára című könyv egy 2011-ban megjelent, 120 oldalból álló, Pszichológia Nyelvészet, Társadalomtudomány Pszichológia Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Wacha Imre írt és a TINTA KÖNYVKIADÓ KFT adja ki a 9789639902893 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Wacha Imre: Nem csak szóból ért az ember – A nonverbális kommunikáció eszköztára – A nonverbális kommunikáció eszköztára egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Wacha Imre: Nem csak szóból ért az ember – A nonverbális kommunikáció eszköztára – A nonverbális kommunikáció eszköztára PDF, Nem csak szóból ért az ember – A nonverbális kommunikáció eszköztára – A nonverbális kommunikáció eszköztára PDF letöltés, Wacha Imre: Nem csak szóból ért az ember – A nonverbális kommunikáció eszköztára – A nonverbális kommunikáció eszköztára ePUB, Nem csak szóból ért az ember – A nonverbális kommunikáció eszköztára – A nonverbális kommunikáció eszköztára ePUB letöltés, Wacha Imre: Nem csak szóból ért az ember – A nonverbális kommunikáció eszköztára – A nonverbális kommunikáció eszköztára Mobi, Nem csak szóból ért az ember – A nonverbális kommunikáció eszköztára – A nonverbális kommunikáció eszköztára Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Wacha Imre további könyvei

TINTA KÖNYVKIADÓ KFT kiadó további könyvei

Pszichológia Nyelvészet, Társadalomtudomány Pszichológia Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

120 oldalas könyvek

9789639902893 ISBN-számú könyvek

Összes könyv