W. B. Bartlett: Az utolsó keresztes hadjárat – A hetedik keresztes hadjárat és a Szentföldért vívott utolsó ütközet története

W. B. Bartlett könyve: Az utolsó keresztes hadjárat - A hetedik keresztes hadjárat és a Szentföldért vívott utolsó ütközet története | könyv borító

[limit_content length=”400″] 1249-ben megkezdődött minden idők legnagyobb keresztes hadjárata, amelyet a nyugatiak valaha indítottak a Szentföldre indították. A sereg vezére a középkori történelemben egyik legkiemelkedőbb alakja, IX.Lajos francia király volt, karizmatikus, energikus, vallásos férfiú, aki hatalmas hadat gyűjtött, hogy visszafoglalja Jeruzsálemet a pogányoktól. [/limit_content]

A Az utolsó keresztes hadjárat – A hetedik keresztes hadjárat és a Szentföldért vívott utolsó ütközet története című könyv egy 2008-ban megjelent, 256 oldalból álló, Hadászat, Történelem kategóriájú könyv, melyet W. B. Bartlett írt és a Hajja Book Kft. adja ki a 9789637054563 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a W. B. Bartlett: Az utolsó keresztes hadjárat – A hetedik keresztes hadjárat és a Szentföldért vívott utolsó ütközet története egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: W. B. Bartlett: Az utolsó keresztes hadjárat – A hetedik keresztes hadjárat és a Szentföldért vívott utolsó ütközet története PDF, Az utolsó keresztes hadjárat – A hetedik keresztes hadjárat és a Szentföldért vívott utolsó ütközet története PDF letöltés, W. B. Bartlett: Az utolsó keresztes hadjárat – A hetedik keresztes hadjárat és a Szentföldért vívott utolsó ütközet története ePUB, Az utolsó keresztes hadjárat – A hetedik keresztes hadjárat és a Szentföldért vívott utolsó ütközet története ePUB letöltés, W. B. Bartlett: Az utolsó keresztes hadjárat – A hetedik keresztes hadjárat és a Szentföldért vívott utolsó ütközet története Mobi, Az utolsó keresztes hadjárat – A hetedik keresztes hadjárat és a Szentföldért vívott utolsó ütközet története Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

W. B. Bartlett további könyvei

Hajja Book Kft. kiadó további könyvei

Hadászat, Történelem kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

256 oldalas könyvek

9789637054563 ISBN-számú könyvek

Összes könyv