Voit Ágnes: Kötött gyöngyös ékszerek

Voit Ágnes könyve: Kötött gyöngyös ékszerek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Reneszánszát éljük a különféle gyöngydíszítések alkalmazásának. Sálakon, kesztyűkön és pulóvereken is jól mutatnak, és horgolt kiegészítőket is egyedivé varázsolhatunk néhány, a fonallal harmonizáló gyöngy alkalmazásával. Készíthetünk ékszert hétköznapi viselethez, de különleges, fényes, esetleg fémmel átszőtt fonallal és ragyogó fényű gyöngyök felhasználásával alkalmi kiegészítőket is köthetünk, amelyek biztosan egyediek lesznek. A tartalomból:Anyagok és eszközök Alapvető tudnivalók Kötéstechnikák Nyakláncok Rózsaszirom Mezei séta Lombhullás Az éjszaka titkai Hűség Tavaszi kert Szettek Korallzátony Csillámló patak Ezüstös holdfény Téli alkony Tengeri kígyó Délutáni szieszta [/limit_content]

A Kötött gyöngyös ékszerek című könyv egy 2017-ban megjelent, 32 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Voit Ágnes írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632784960 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Voit Ágnes: Kötött gyöngyös ékszerek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Voit Ágnes: Kötött gyöngyös ékszerek PDF, Kötött gyöngyös ékszerek PDF letöltés, Voit Ágnes: Kötött gyöngyös ékszerek ePUB, Kötött gyöngyös ékszerek ePUB letöltés, Voit Ágnes: Kötött gyöngyös ékszerek Mobi, Kötött gyöngyös ékszerek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Voit Ágnes további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789632784960 ISBN-számú könyvek

Összes könyv