Vizi Éva: Rovarcsípések és más életveszélyes allergiák

Vizi Éva, Bánkúti Beáta, Juhász Gábor könyve: Rovarcsípések és más életveszélyes allergiák | könyv borító

[limit_content length=”400″] A méhek és a darazsak csípése bizony életveszélyes állapotot idézhet elő, sőt halálhoz is vezethet. De hallottunk-e arról, hogy a bárki számára elérhető immunkezelés segítségével a méh- és darázsallergiások 90%-ában ma már kifejleszthető a védettség? Nem árt tudni azt sem, hogy egyes gyógyszerek, élelmiszerek, sőt a gumikesztyű is súlyos állapotba sodorhatja az arra allergiásokat. Könyvünk hasznos, gyakorlatias vezérfonal az életveszélyes allergiás állapot felismeréséhez, az azonnali és sokszor életmentő segítségnyújtáshoz. [/limit_content]

A Rovarcsípések és más életveszélyes allergiák című könyv egy 2003-ban megjelent, 84 oldalból álló, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Bánkúti Beáta, Juhász Gábor, Vizi Éva írt és a SpringMed Kiadó adja ki a 9789639456334 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bánkúti Beáta, Juhász Gábor, Vizi Éva: Rovarcsípések és más életveszélyes allergiák egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bánkúti Beáta, Juhász Gábor, Vizi Éva: Rovarcsípések és más életveszélyes allergiák PDF, Rovarcsípések és más életveszélyes allergiák PDF letöltés, Bánkúti Beáta, Juhász Gábor, Vizi Éva: Rovarcsípések és más életveszélyes allergiák ePUB, Rovarcsípések és más életveszélyes allergiák ePUB letöltés, Bánkúti Beáta, Juhász Gábor, Vizi Éva: Rovarcsípések és más életveszélyes allergiák Mobi, Rovarcsípések és más életveszélyes allergiák Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bánkúti Beáta, Juhász Gábor, Vizi Éva további könyvei

SpringMed Kiadó kiadó további könyvei

Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2003-ban megjelent könyvek

84 oldalas könyvek

9789639456334 ISBN-számú könyvek

Összes könyv