Vízfestés – Festőiskola – lépésről lépésre

könyve: Vízfestés - Festőiskola - lépésről lépésre | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Ez a kötet az akvarellfestés rejtelmeibe avat be, gyakorlati példákon és műalkotásokon keresztül szemléltetve a technika alapjait, fogásait.Részlet a műből: A különböző festészeti eljárások közül az akvarell, vagyis a vízfestés technikája rendelkezik talán a leggazdagabb eszköztárral. Minden titka abban rejlik, hogy vízzel hígítható festéket használunk, amitől az áttetsző festékréteg könnyen szétterül az előre benedvesített papíron. Amint elsajátítjuk a különböző nedvességtartalmú festékek kezelését, láthatjuk, hogy az akvarell határtalan ábrázolási lehetőségeket rejt. [/limit_content]

A Vízfestés – Festőiskola – lépésről lépésre című könyv egy 2017-ban megjelent, 64 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet írt és a Ventus Libro Kiadó adja ki a 9786155755163 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Vízfestés – Festőiskola – lépésről lépésre egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Vízfestés – Festőiskola – lépésről lépésre PDF, Vízfestés – Festőiskola – lépésről lépésre PDF letöltés, : Vízfestés – Festőiskola – lépésről lépésre ePUB, Vízfestés – Festőiskola – lépésről lépésre ePUB letöltés, : Vízfestés – Festőiskola – lépésről lépésre Mobi, Vízfestés – Festőiskola – lépésről lépésre Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Ventus Libro Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9786155755163 ISBN-számú könyvek

Összes könyv