Virginia Woolf: Mrs. Dalloway – Helikon Zsebkönyvek 67.

Virginia Woolf könyve: Mrs. Dalloway - Helikon Zsebkönyvek 67. | könyv borító

[limit_content length=”400″] “A létezés költészetének általános érzése” – ez hatja át Virginia Woolf 1925-ben megjelent regényét, amelyet azóta szép lassan a huszadik századi világirodalom legnagyobb remekműveinek sorába emelt az idő – és persze az olvasók, akik mindig valami újat fedezhetnek fel a középkorú asszony csapongó gondolataiban, a férfiak (és a nők) iránti vonzalmainak csipkefinom leírásaiban. A varázsos tudatfolyamból azonban kikerekedik egy megejtő történet is: nemcsak Mrs. Dallowayé, hanem egy volt első világháborús katonáé is, aki hasztalan küzd életének lidérceivel. A könyvből film is készült 1997-ben, és a Mrs. Dalloway ihlette Michael Cunningham Az órák című regényét is (amelynek filmváltozata 2002-ben az év egyik legnagyobb sikere lett). [/limit_content]

A Mrs. Dalloway – Helikon Zsebkönyvek 67. című könyv egy 2018-ban megjelent, 292 oldalból álló, Angolszász, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények 20. század kategóriájú könyv, melyet Virginia Woolf írt és a Helikon Kiadó adja ki a 9789634792116 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Virginia Woolf: Mrs. Dalloway – Helikon Zsebkönyvek 67. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Virginia Woolf: Mrs. Dalloway – Helikon Zsebkönyvek 67. PDF, Mrs. Dalloway – Helikon Zsebkönyvek 67. PDF letöltés, Virginia Woolf: Mrs. Dalloway – Helikon Zsebkönyvek 67. ePUB, Mrs. Dalloway – Helikon Zsebkönyvek 67. ePUB letöltés, Virginia Woolf: Mrs. Dalloway – Helikon Zsebkönyvek 67. Mobi, Mrs. Dalloway – Helikon Zsebkönyvek 67. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Virginia Woolf további könyvei

Helikon Kiadó kiadó további könyvei

Angolszász, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények 20. század kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

292 oldalas könyvek

9789634792116 ISBN-számú könyvek

Összes könyv