Victoria Stilwell: A kutyák titkos nyelve – Ismerd meg kutyád gondolkodásmódját, hogy kedvenced boldogabb legyen!

Victoria Stilwell könyve: A kutyák titkos nyelve - Ismerd meg kutyád gondolkodásmódját, hogy kedvenced boldogabb legyen! | könyv borító

[limit_content length=”400″] A kutyák gondolkodó és érző lények: ezzel minden gazdi tisztában van! De vajon azzal is, hogy kedvenceink éppoly kifinomultan és árnyaltan kommunikálnak egymással, mint mi, emberek? Ahhoz, hogy szót értsünk egymással, nem csak nekik kell beilleszkedniük az emberi világba: nekünk is meg kell tanulnunk kutyául.Victoria Stilwell, világhírű kutyakiképző és viselkedés-szakértő gyönyörű fotókkal illusztrált, olvasmányos kézikönyvéből többek közt kiderül: – Hányféle farkcsóválást ismerünk, és melyik mit jelent?- Mit árul el kutyád személyiségéről, ha a bal, illetve a jobb mancsát használja gyakrabban? – Mi a különbség az unaloműző és a figyelmeztető ugatás között? – Mit jelent, ha egy eb a farkát kergeti vagy megmutatja a szeme fehérjét? – Képesek-e empátiára vagy bűntudatra a kutyák? – Miképp tréningezheted idősödő kutyusod szellemi képességeit?- Hogyan különböztetik meg a kutyák az emberi arcokat?- Miért vélik úgy egyes tudósok, hogy a kutyák érzelemvilága még a miénknél is gazdagabb?Ismerd meg A kutyák titkos nyelvét, hogy kedvenced valóban a legjobb barátod lehessen!VICTORIA STILWELL A póráz két végén című tévésorozata világszerte hatalmas sikert aratott. Magyarul eddig három könyve jelent meg. Alapelve, hogy büntetés helyett kizárólag jutalmazással, tisztelettel és szeretettel érdemes kutyát nevelni.”A kutyák nem beszélik a nyelvünket, de Victoria Stilwell brilliáns tolmács.”Dr. Miklósi Ádám, etológus, a Családi Kutya Program alapítója [/limit_content]

A A kutyák titkos nyelve – Ismerd meg kutyád gondolkodásmódját, hogy kedvenced boldogabb legyen! című könyv egy 2016-ban megjelent, 189 oldalból álló, Hobbi, Kisállatok, Kutya kategóriájú könyv, melyet Victoria Stilwell írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9786155609756 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Victoria Stilwell: A kutyák titkos nyelve – Ismerd meg kutyád gondolkodásmódját, hogy kedvenced boldogabb legyen! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Victoria Stilwell: A kutyák titkos nyelve – Ismerd meg kutyád gondolkodásmódját, hogy kedvenced boldogabb legyen! PDF, A kutyák titkos nyelve – Ismerd meg kutyád gondolkodásmódját, hogy kedvenced boldogabb legyen! PDF letöltés, Victoria Stilwell: A kutyák titkos nyelve – Ismerd meg kutyád gondolkodásmódját, hogy kedvenced boldogabb legyen! ePUB, A kutyák titkos nyelve – Ismerd meg kutyád gondolkodásmódját, hogy kedvenced boldogabb legyen! ePUB letöltés, Victoria Stilwell: A kutyák titkos nyelve – Ismerd meg kutyád gondolkodásmódját, hogy kedvenced boldogabb legyen! Mobi, A kutyák titkos nyelve – Ismerd meg kutyád gondolkodásmódját, hogy kedvenced boldogabb legyen! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Victoria Stilwell további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kisállatok, Kutya kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

189 oldalas könyvek

9786155609756 ISBN-számú könyvek

Összes könyv