Vass Zoltán: A közös rajzok pszichológiai értelmezése

Vass Zoltán, Vass Viola könyve: A közös rajzok pszichológiai értelmezése | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Kifejezéspszichológiai tanulmányok sorozat olyan módszereket és teszteket mutat be, amelyek a képi kifejezés, rajzvizsgálat, művészetterápia területéhez tartoznak. Kötetei gyakorlati útmutatást adnak egy-egy teszt felvételéhez és kiértékeléséhez. A bemutatott módszerek közé olyanok is tartoznak, amelyeket eddig csak továbbképzéseken lehetett megismerni, és magyar nyelven első ízben kerülnek közlésre. Bár a kötetek a módszer azonnali alkalmazására csábíthatják az olvasót, feltétlenül ajánlott a képi kifejezés pszichológiájának akkreditált képzésen történő, alaposabb tanulmányozása.Kötetünkben a közös rajzvizsgálat új értelmezési módszerét mutatjuk be. A közös rajzvizsgálat során több személy rajzol egyszerre, ugyanarra a papírra. A partner vagy a csoport hatása alatt készült rajzok világosan megmutatják, hogyan szokta magát érezni a vizsgált személy mások társaságában, hogyan kezelik őt mások és milyen szerepbe kerül akarva-akaratlan. A közös rajzolási módszer ezzel egyedülálló interakciódinamikai többletet ad a rajzvizsgálathoz. [/limit_content]

A A közös rajzok pszichológiai értelmezése című könyv egy 2011-ban megjelent, 64 oldalból álló, Grafológia, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyv, melyet Vass Viola, Vass Zoltán írt és a Flaccus Kiadó adja ki a 9789639412880 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Vass Viola, Vass Zoltán: A közös rajzok pszichológiai értelmezése egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Vass Viola, Vass Zoltán: A közös rajzok pszichológiai értelmezése PDF, A közös rajzok pszichológiai értelmezése PDF letöltés, Vass Viola, Vass Zoltán: A közös rajzok pszichológiai értelmezése ePUB, A közös rajzok pszichológiai értelmezése ePUB letöltés, Vass Viola, Vass Zoltán: A közös rajzok pszichológiai értelmezése Mobi, A közös rajzok pszichológiai értelmezése Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Vass Viola, Vass Zoltán további könyvei

Flaccus Kiadó kiadó további könyvei

Grafológia, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9789639412880 ISBN-számú könyvek

Összes könyv