Varga Irén: Kalocsai virágok & állatok – színező könyv

Varga Irén könyve: Kalocsai virágok & állatok - színező könyv | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] A KALOCSAI VIRÁGOK & ÁLLATOK egy hagyományőrző népművészeti 44 oldalas színező könyv, melynek prémium minőségű, hófehér lapjain 20 csodálatosan szép, szabad kézzel rajzolt kalocsai virágokkal díszített színezhető állatok kifestésével bontakoztathatod ki kreativitásodat. Ha szeretnél kiszállni a mindennapok mókuskerekéből és félre vonulni egycsendes zugba, ahol színes ceruzát fogva elmerülhetsz az alkotás örömében, akkor Neked ajánlom a KALOCSAI VIRÁGOK & ÁLLATOK színező könyvet, akár felnőtt, akár gyermek vagy.Ha úgy érzed, hogy szeretnéd megőrizni és ápolni a magyar népművészet egyik csodálatos kincsét, a kalocsai minták varázslatos világát, ráadásul még az állatokat is kedveled, akkor szintén Neked ajánlom ezt a rendkívüli színezőt.Mit találsz a színező könyvben?Színes fényes borító a könyv elején és hátulján44 belső oldalCímlapInformációk a kalocsai minták hagyományőrző színezésére20 db prémium minőségű hófehér lapot, melyeknek elülső oldalára szabad kézzel rajzoltam Neked csodálatosan szép színezhető kalocsai mintás állatokat, hátoldaluk üres, így színezés, festés után kivághatod a színezőből, és bekeretezve lakásdíszként használhatod, vagy egyedi darabként elajándékozhatod. [/limit_content]

A Kalocsai virágok & állatok – színező könyv című könyv egy 2018-ban megjelent, 44 oldalból álló, Felnőtt színezők, Hobbi kategóriájú könyv, melyet Varga Irén írt és a aPhonix adja ki a 9786150012315 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Varga Irén: Kalocsai virágok & állatok – színező könyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Varga Irén: Kalocsai virágok & állatok – színező könyv PDF, Kalocsai virágok & állatok – színező könyv PDF letöltés, Varga Irén: Kalocsai virágok & állatok – színező könyv ePUB, Kalocsai virágok & állatok – színező könyv ePUB letöltés, Varga Irén: Kalocsai virágok & állatok – színező könyv Mobi, Kalocsai virágok & állatok – színező könyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Varga Irén további könyvei

aPhonix kiadó további könyvei

Felnőtt színezők, Hobbi kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

44 oldalas könyvek

9786150012315 ISBN-számú könyvek

Összes könyv