Ványai Gusztáv: Okos gépek – találékony emberek. A Nagyrábéi Mezőgazdasági Hagyományok Gyűjteménye rendhagyó műtárgykatalógusa.

Ványai Gusztáv könyve: Okos gépek - találékony emberek. A Nagyrábéi Mezőgazdasági Hagyományok Gyűjteménye rendhagyó műtárgykatalógusa. | könyv borító

[limit_content length=”400″] Mindenki gyűjt. Ön is: barátokat, élményeket, boldog perceket. Nekem örömet okoz megfejteni mások gondolkodásának módját, rájönni a tettek okaira, a motivációkra. Letűnt korok emberének furmányosságát a fennmaradt szerszámok alapján is meg lehet fejteni. Ehhez a kutatáshoz gyűjtöttem a rafinált munkaeszközöket. A munka kellékeit rendszereztem, majd – részben családi – fotókkal, dokumentumokkal egészítettem ki a bemutatást. A gyűjtemény darabjai a munka világából származnak, a XIX. és XX. század fordulójáról, a mezőgazdaság és a népélet tárgyköréből. A könyv átlapozása remélhetőleg boldog percek formájában fog önnek élményt nyújtani. Baráti üdvözlettel! A szerző. [/limit_content]

A Okos gépek – találékony emberek. A Nagyrábéi Mezőgazdasági Hagyományok Gyűjteménye rendhagyó műtárgykatalógusa. című könyv egy 2019-ban megjelent, 168 oldalból álló, Művészet, Művészettörténet kategóriájú könyv, melyet Ványai Gusztáv írt és a Szorgalmatos Mezei Gazda Alapítvány adja ki a 9786150052892 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Ványai Gusztáv: Okos gépek – találékony emberek. A Nagyrábéi Mezőgazdasági Hagyományok Gyűjteménye rendhagyó műtárgykatalógusa. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Ványai Gusztáv: Okos gépek – találékony emberek. A Nagyrábéi Mezőgazdasági Hagyományok Gyűjteménye rendhagyó műtárgykatalógusa. PDF, Okos gépek – találékony emberek. A Nagyrábéi Mezőgazdasági Hagyományok Gyűjteménye rendhagyó műtárgykatalógusa. PDF letöltés, Ványai Gusztáv: Okos gépek – találékony emberek. A Nagyrábéi Mezőgazdasági Hagyományok Gyűjteménye rendhagyó műtárgykatalógusa. ePUB, Okos gépek – találékony emberek. A Nagyrábéi Mezőgazdasági Hagyományok Gyűjteménye rendhagyó műtárgykatalógusa. ePUB letöltés, Ványai Gusztáv: Okos gépek – találékony emberek. A Nagyrábéi Mezőgazdasági Hagyományok Gyűjteménye rendhagyó műtárgykatalógusa. Mobi, Okos gépek – találékony emberek. A Nagyrábéi Mezőgazdasági Hagyományok Gyűjteménye rendhagyó műtárgykatalógusa. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Ványai Gusztáv további könyvei

Szorgalmatos Mezei Gazda Alapítvány kiadó további könyvei

Művészet, Művészettörténet kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

168 oldalas könyvek

9786150052892 ISBN-számú könyvek

Összes könyv