Vajda János: Zseb – Sudoku 2

Vajda János könyve: Zseb - Sudoku 2 | könyv borító

Író:

Kiadó:

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

[limit_content length=”400″] Hogy mi az oka a sudoku világsikerének? Erre nincs igazán válasz. Azt hiszem, hogy maga a játék egyszerűsége, ötletessége az, amely képes volt ennyi embert meghódítani. Ezt a játékot mindenki másért szereti. – Van aki azért, mert a mindennapos feszültségek közepette egy – egy megfejtett feladvány igazi kikapcsolódást jelent számára. – Van aki azért, mert neki kihívást jelent egy – egy probléma sikeres megoldása, és számára fontos, hogy elméjét állandó edzésben tartsa. – Mások a versengés izgalmát élvezik benne, Találkoztam olyannal is, – aki azért szeretett bele, mert rájött, hogy ehhez a játékhoz nem kell matekzseninek lenni. A Zseb-Sudoku 2 sok újdonságot tartalmaz. Ilyen például az aszimmetrikus, illetve a Cube sudoku. Remélem elnyeri tetszésedet. Jó megfejtést kíván: Vajda János nemzetközileg némileg már ismert Sudoku Mester [/limit_content]

A Zseb – Sudoku 2 című könyv egy 2006-ban megjelent, 176 oldalból álló, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Vajda János írt és a Unio Kkv. adja ki a 9789632195421 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Vajda János: Zseb – Sudoku 2 egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Vajda János: Zseb – Sudoku 2 PDF, Zseb – Sudoku 2 PDF letöltés, Vajda János: Zseb – Sudoku 2 ePUB, Zseb – Sudoku 2 ePUB letöltés, Vajda János: Zseb – Sudoku 2 Mobi, Zseb – Sudoku 2 Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Vajda János további könyvei

Unio Kkv. kiadó további könyvei

Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

176 oldalas könyvek

9789632195421 ISBN-számú könyvek

Összes könyv