Vadadi Adrienn: Lea mindent jobban tud

Vadadi Adrienn könyve: Lea mindent jobban tud | könyv borító

[limit_content length=”400″] Lea pontosan tudja, mit akar. Reggel az összes ékszerét magára venni, az óvodában megmondani a lányoknak, mit játszanak és ki játszhat velük, és hogy mit csinálnak a nagyok. Csakhogy aki dönt, annak viselni kell a döntései következményeit. Lea megtapasztalja, hogy az egész világot irányítani nehéz feladat, és néha jobb hallgatni a másikra, mint fejjel szaladni a falnak. Vadadi Adrienn legkisebbeknek szóló ovis történetei észrevétlenül járnak körül egy-egy problémát az ovisok mindennapjain keresztül, most az akarat áll a középpontban. [/limit_content]

A Lea mindent jobban tud című könyv egy 2019-ban megjelent, ISBN: oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Vadadi Adrienn írt és a Pozsonyi Pagony adja ki a 9789634104476 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Vadadi Adrienn: Lea mindent jobban tud egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Vadadi Adrienn: Lea mindent jobban tud PDF, Lea mindent jobban tud PDF letöltés, Vadadi Adrienn: Lea mindent jobban tud ePUB, Lea mindent jobban tud ePUB letöltés, Vadadi Adrienn: Lea mindent jobban tud Mobi, Lea mindent jobban tud Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Vadadi Adrienn további könyvei

Pozsonyi Pagony kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

ISBN: oldalas könyvek

9789634104476 ISBN-számú könyvek

Összes könyv