Vadadi Adrienn: Kockacukor lovassuli – Foglalkoztató füzet

Vadadi Adrienn könyve: Kockacukor lovassuli - Foglalkoztató füzet | könyv borító

[limit_content length=”400″] Csutival és Lópacival mindent megtudsz a lovaglás alapjairól. Most már nemcsak a mesekönyvben élvezheted mulatságos társaságukat, hanem ebben a foglalkoztató füzetben is, ahol sok-sok gondolkodós, rajzolós, színezős, vagdosós, ragasztgatós feladat vár rád.Amire szükséged lesz: színesek, olló, stiftragasztó, fonal és sok-sok színes ceruza! [/limit_content]

A Kockacukor lovassuli – Foglalkoztató füzet című könyv egy 2017-ban megjelent, 24 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Vadadi Adrienn írt és a Pozsonyi Pagony adja ki a 9789634102991 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Vadadi Adrienn: Kockacukor lovassuli – Foglalkoztató füzet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Vadadi Adrienn: Kockacukor lovassuli – Foglalkoztató füzet PDF, Kockacukor lovassuli – Foglalkoztató füzet PDF letöltés, Vadadi Adrienn: Kockacukor lovassuli – Foglalkoztató füzet ePUB, Kockacukor lovassuli – Foglalkoztató füzet ePUB letöltés, Vadadi Adrienn: Kockacukor lovassuli – Foglalkoztató füzet Mobi, Kockacukor lovassuli – Foglalkoztató füzet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Vadadi Adrienn további könyvei

Pozsonyi Pagony kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

24 oldalas könyvek

9789634102991 ISBN-számú könyvek

Összes könyv