Usztics Mátyás: Meddig viszel?

Usztics Mátyás könyve: Meddig viszel? - Versek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] “…nem elég csak jó színészként fényes pályát befutni, mint ahogyan az a szerencsésebb sorssal megáldott országokban természetes – vallja és műveli az illyési igazságot a tálentumát tekintve több dimenzióval megáldott, megvert Usztics Mátyás. Itt valóban mindennek kell lenni. Színházalapító igazgatónak, rendezőnek, előadóművésznek…, költőnek is, ha szükséges. És az! Mert elbitangoltak a szavak: visszaéltek velük, kifosztották és hiteltelenné tették, teszik őket a hamis próféták. Tehetik, mert hitványul elbitangoltak az őrizők egy része is a strázsáról. Dezertált! A helyükre kell állni. Usztics Mátyás ezt cselekedte. Prózai könyve után ez a verseskötet a bizonyíték… ” (Döbrentei Kornél) [/limit_content]

A Meddig viszel? című könyv egy Kairosz Kiadó-ban megjelent, 60 oldalból álló, Irodalom, Szépirodalom kategóriájú könyv, melyet Usztics Mátyás írt és a Kairosz Kiadó adja ki a 9789639484492 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Usztics Mátyás: Meddig viszel? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Usztics Mátyás: Meddig viszel? PDF, Meddig viszel? PDF letöltés, Usztics Mátyás: Meddig viszel? ePUB, Meddig viszel? ePUB letöltés, Usztics Mátyás: Meddig viszel? Mobi, Meddig viszel? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Usztics Mátyás további könyvei

Kairosz Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom, Szépirodalom kategóriájú könyvek

Kairosz Kiadó-ban megjelent könyvek

60 oldalas könyvek

9789639484492 ISBN-számú könyvek

Összes könyv