Unti Ildikó: Terror

Unti Ildikó könyve: Terror | könyv borító

Cím:

Író:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] AZAKA! AZAKA! AZAKA! – RIADÓ! A világ más tájain élők nem érthetik, nem érezhetik, azt a szívszorító rettegést, amit ez a szó a Közel-Keleten, az állandó terrorfenyegetésben élők számára jelent. Félelmetes világ ez, ahol a mindennapokra, az élet minden percére sötét árnyékot vet az elmúlt évtizedekben százezernyi – köztük számtalan polgári, felnőtt és gyermek – áldozatot követelő kegyetlen, véres terror. Az életet meghatározza a csapások-ellencsapások ördögi köre, a bárhonnan várható, kiszámíthatatlan fenyegetés, a rakéták és bombák, az öngyilkos merénylők, a megfoghatatlan, mindenkit érintő félelem, a vég nélküli rendkívüli állapot. Évtizedek óta tartó rémálom ez. Erről a terror által sújtott világról villant fel képeket, eseményeket könyvében az Izraelben élő Unti Ildikó. A történethez mesélőként segítségül hívja Bulbut, a kutyát, aki számára éppoly döbbenetes, felfoghatatlan a terror sötét világa, mint ahogy az emberiség jobbik fele is értetlenül és tehetetlenül áll az értelmetlen vérontás előtt. [/limit_content]

A Terror című könyv egy -ban megjelent, 120 oldalból álló, Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyv, melyet Unti Ildikó írt és a adja ki a 9786155640179 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Unti Ildikó: Terror egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Unti Ildikó: Terror PDF, Terror PDF letöltés, Unti Ildikó: Terror ePUB, Terror ePUB letöltés, Unti Ildikó: Terror Mobi, Terror Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Unti Ildikó további könyvei

– kiadó további könyvei

Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyvek

– -ban megjelent könyvek

120 oldalas könyvek

9786155640179 ISBN-számú könyvek

Összes könyv