Ungvári Tamás: A kérdező Ungvári Tamás – Szokatlan beszélgetések

Ungvári Tamás könyve: A kérdező Ungvári Tamás - Szokatlan beszélgetések | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ungvári Tamás “szokatlan beszélgetős kötetében” neves színészeket, világhírű tudósokat, képző- és zeneművészeket, rendezőket, írókat, pszichológusokat szólaltat meg. Magánéletéről, munkájáról vall többek között Müller Péter, Kati Marton, Béres Ilona, Vekerdy Tamás, Csernus Imre, Vásáry Tamás, Bereményi Géza, Szinetár Miklós, David Grossman, Závada Pál, Jordán Tamás… Különleges vendégek – különleges riporter. A kérdező: Ungvári Tamás. [/limit_content]

A A kérdező Ungvári Tamás – Szokatlan beszélgetések című könyv egy 2013-ban megjelent, 224 oldalból álló, Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyv, melyet Ungvári Tamás írt és a Scolar Kiadó adja ki a 9789632444871 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Ungvári Tamás: A kérdező Ungvári Tamás – Szokatlan beszélgetések egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Ungvári Tamás: A kérdező Ungvári Tamás – Szokatlan beszélgetések PDF, A kérdező Ungvári Tamás – Szokatlan beszélgetések PDF letöltés, Ungvári Tamás: A kérdező Ungvári Tamás – Szokatlan beszélgetések ePUB, A kérdező Ungvári Tamás – Szokatlan beszélgetések ePUB letöltés, Ungvári Tamás: A kérdező Ungvári Tamás – Szokatlan beszélgetések Mobi, A kérdező Ungvári Tamás – Szokatlan beszélgetések Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Ungvári Tamás további könyvei

Scolar Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

224 oldalas könyvek

9789632444871 ISBN-számú könyvek

Összes könyv