Ungvári Tamás: A feledés enciklopédiája – Hangoskönyv – MP3

Ungvári Tamás könyve: A feledés enciklopédiája - Hangoskönyv - MP3 | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ungvári Tamás történelmi egypercesei a számkivetettekért, a feledésre ítéltekért perelnek. A sziporkázó anekdoták számos szőnyeg alá söpört, eltitkolt eseményt idéznek fel, az ártatlanoknak állítanak emléket, az elfeledetteket támasztják életre – és sok-sok tanulsággal szolgálnak mindannyiunknak. Ungvári bölcs iróniával értelmezi a múltat, és ezáltal a jelent. Halványuló arcokat fest újra, elmerült eseményeket rajzol meg kivételes élességgel. A sarokban, mint egykoron a reneszánsz festményeken, az alkotó ül, és mesél… A feledés enciklopédiájának történetei a szerző előadásában hallhatók. Rendező: Lehoczky Orsolya Hangmérnök: Koroknai Tamás A felvétel a Nemzeti Színház hangstúdiójában készült. [/limit_content]

A A feledés enciklopédiája – Hangoskönyv – MP3 című könyv egy 2010-ban megjelent, ISBN: 9632442334 oldalból álló, Hangoskönyv, Ismeretterjesztő kategóriájú könyv, melyet Ungvári Tamás írt és a Scolar Kiadó adja ki a 9789632442334 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Ungvári Tamás: A feledés enciklopédiája – Hangoskönyv – MP3 egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Ungvári Tamás: A feledés enciklopédiája – Hangoskönyv – MP3 PDF, A feledés enciklopédiája – Hangoskönyv – MP3 PDF letöltés, Ungvári Tamás: A feledés enciklopédiája – Hangoskönyv – MP3 ePUB, A feledés enciklopédiája – Hangoskönyv – MP3 ePUB letöltés, Ungvári Tamás: A feledés enciklopédiája – Hangoskönyv – MP3 Mobi, A feledés enciklopédiája – Hangoskönyv – MP3 Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Ungvári Tamás további könyvei

Scolar Kiadó kiadó további könyvei

Hangoskönyv, Ismeretterjesztő kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

ISBN: 9632442334 oldalas könyvek

9789632442334 ISBN-számú könyvek

Összes könyv