Udvaros Béla: Egy kis nemzeti színház

Udvaros Béla könyve: Egy kis nemzeti színház - Az Evangélium Színház 20 éve a Duna Palotában | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] “Udvaros Béla nemcsak művészeti vezetője, Németh Antal örökségének szellemében rendezője az Evangélium Színháznak, hanem annál jóval több: lelke, összetartó ereje is. Sugárzó egyénisége olyan színészgárdát varázsolt köré, amelynek minden egyes tagja tudja és érzi, hogy művészi munkájával küldetést teljesít. A hosszú névsorból csak Bitskey Tibor, Bánffy György, Forgács Szilvia, O. Szabó István, Körtvélyessy Zsolt… nevét emelem ki.” A Magyar Örökség-díjjal kitüntetett tizenöt éves Evangélium Színház. Részlet Albert Gábor laudációjából. [/limit_content]

A Egy kis nemzeti színház című könyv egy 2015-ban megjelent, 208 oldalból álló, Film és színház, Művészet kategóriájú könyv, melyet Udvaros Béla írt és a Nap Kiadó adja ki a 9789633320617 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Udvaros Béla: Egy kis nemzeti színház egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Udvaros Béla: Egy kis nemzeti színház PDF, Egy kis nemzeti színház PDF letöltés, Udvaros Béla: Egy kis nemzeti színház ePUB, Egy kis nemzeti színház ePUB letöltés, Udvaros Béla: Egy kis nemzeti színház Mobi, Egy kis nemzeti színház Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Udvaros Béla további könyvei

Nap Kiadó kiadó további könyvei

Film és színház, Művészet kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

208 oldalas könyvek

9789633320617 ISBN-számú könyvek

Összes könyv