Turbók Attila: Búcsú jövő időben

Turbók Attila könyve: Búcsú jövő időben | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A vers keresi – és hiszem, előbb-utóbb meg is találja – kiküzdött helyét a prizmás létezésben. A szerző agyában, idegdúcaiban, szívében történő versfogantatástól sokszor évekig tart a kihordási idő, mire könyv lesz belőle. Végül aztán mi mást is tehetne, a vers eltalál az olvasó figyelméhez, ítéletéhez. Ettől kezdve önálló életet él. Felnőttként. Búvópatakként. Úgy-ahogy. Útjára engedve el is búcsúzom tőle, mintha magamtól vennék (jövőbeli) búcsút. [/limit_content]

A Búcsú jövő időben című könyv egy 2017-ban megjelent, 120 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Turbók Attila írt és a Hungarovox Kiadó adja ki a 9786155562822 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Turbók Attila: Búcsú jövő időben egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Turbók Attila: Búcsú jövő időben PDF, Búcsú jövő időben PDF letöltés, Turbók Attila: Búcsú jövő időben ePUB, Búcsú jövő időben ePUB letöltés, Turbók Attila: Búcsú jövő időben Mobi, Búcsú jövő időben Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Turbók Attila további könyvei

Hungarovox Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

120 oldalas könyvek

9786155562822 ISBN-számú könyvek

Összes könyv