Tudor Parfitt: Az elveszett Frigyláda

Tudor Parfitt könyve: Az elveszett Frigyláda - A legendás ereklye nyomában | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Mózes törvénytábláit -a Biblia szerint- az isteni erővel bíró frigyládában tartották. Zsidó és muszlim hívők egyaránt úgy hiszik, a földkerekség legszentebb tárgya hirtelen és nyom nélkül tűnt el 2500 évvel ezelőtt Salamon király templomából, hogy az emberiség örökre szem elől tévessze. Az elveszett frigyláda fordulatos történet, olyan, mint egy izgalmas detektívregény. Az elismert tudós-kalandor, Tudor Parfitt húsz éven keresztül járta a világot, a szent tárgyat keresve. Megfordult a Közel-Keleten, a csendes-óceáni térségben és Afrikában is követte a frigyláda nyomát. Az oxfordi és jeruzsálemi könyvtárakból szerzett információi a Limpopo vidékén élő rejtélyes afrikai törzsekhez vezették. A professzor maga kreálta frigyládaelméletét a modern genetikai módszerek megdöbbentő eredményei és alátámasztották, mikor megtalálták az úgynevezett Mózes-gént… Voltak, akik mindenáron szerették volna megakadályozni, hogy a frigyláda valaha is előkerüljön – kalandos útja során Parfittot megpróbálták tőrbe csalni, volt, hogy rálőttek, és kis híján emberrablók áldozatává vált. Sokan próbálkoztak – ők mégsem jártak sikerrel. Parfitt professzor két évtizeden át követte álmát, és kalandos kutatása végén rálel egy múzeumban porosodó tárgyra… Parfitt hihetetlen felfedezése bizonyára megosztja majd a történészeket is, és kétségtelenül nagy hatással lesz mind a zsidó, mind a muszlim világra. [/limit_content]

A Az elveszett Frigyláda című könyv egy 2009-ban megjelent, 264 oldalból álló, Utazás, Útleírások kategóriájú könyv, melyet Tudor Parfitt írt és a Athenaeum 2000 Kiadó adja ki a 9789639797932 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Tudor Parfitt: Az elveszett Frigyláda egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Tudor Parfitt: Az elveszett Frigyláda PDF, Az elveszett Frigyláda PDF letöltés, Tudor Parfitt: Az elveszett Frigyláda ePUB, Az elveszett Frigyláda ePUB letöltés, Tudor Parfitt: Az elveszett Frigyláda Mobi, Az elveszett Frigyláda Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Tudor Parfitt további könyvei

Athenaeum 2000 Kiadó kiadó további könyvei

Utazás, Útleírások kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

264 oldalas könyvek

9789639797932 ISBN-számú könyvek

Összes könyv