Tudomány és találmányok – Kreatívkönyv

könyve: Tudomány és találmányok - Kreatívkönyv | könyv borító

[limit_content length=”400″] Robotok és teleszkópok, röntgen és vonatok, televíziók és telefonok, rakéták és repülőgépek, találmányok, feltalálók és sok tudományos móka: ez mind rád vár! Rajzsablonokkal és több mint 100 matricával!Rajzos feladatok * Fejtörők * Útvesztők * Elrejtett tárgyak [/limit_content]

A Tudomány és találmányok – Kreatívkönyv című könyv egy 2017-ban megjelent, 80 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a Ventus Libro Kiadó adja ki a 9786155535628 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Tudomány és találmányok – Kreatívkönyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Tudomány és találmányok – Kreatívkönyv PDF, Tudomány és találmányok – Kreatívkönyv PDF letöltés, : Tudomány és találmányok – Kreatívkönyv ePUB, Tudomány és találmányok – Kreatívkönyv ePUB letöltés, : Tudomány és találmányok – Kreatívkönyv Mobi, Tudomány és találmányok – Kreatívkönyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Ventus Libro Kiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

80 oldalas könyvek

9786155535628 ISBN-számú könyvek

Összes könyv