Tristan Gooley: Hogyan találjunk vissza a természethez?

Tristan Gooley könyve: Hogyan találjunk vissza a természethez? | könyv borító

[limit_content length=”400″] Miért jelent boldogságot, ha visszatérünk a természethez?Tristan Gooley navigátor és felfedező könyvében bepillantást enged az élőlények – legyen az növény vagy állat – bonyolult kapcsolataiba. Bebizonyítja, hogy a természet ciklusainak, harcainak megértése gazdagabb és boldogabb életet hozhat számunkra. Különböző technikák bemutatásával kísérletet tesz érzékeink felébresztésére. A tudatos figyelem gyakorlásának és a természetben szerzett élményeink megértésének köszönhetően új kapcsolatot teremthetünk a természettel, sőt általában a világgal ajtón kívül és belül egyaránt. “Korunkban, amikor az erkölcsi és értékrendi zűrzavar egyre nő, az önsegítő könyveknek is megújulásra van szükségük. Az élet iskolája (The School of Life) sorozat, mely olyan mindnyájunkat érintő témákkal foglalkozik, mint a pénz, a munka, a technológia, a szex, a testedzés vagy az egyedüllét, épp erre vállalkozik.”Alain de Botton,a sorozat szerkesztője [/limit_content]

A Hogyan találjunk vissza a természethez? című könyv egy 2016-ban megjelent, 180 oldalból álló, Személyiségpszichológia, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyv, melyet Tristan Gooley írt és a HVG Könyvek kiadó adja ki a 9789633043462 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Tristan Gooley: Hogyan találjunk vissza a természethez? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Tristan Gooley: Hogyan találjunk vissza a természethez? PDF, Hogyan találjunk vissza a természethez? PDF letöltés, Tristan Gooley: Hogyan találjunk vissza a természethez? ePUB, Hogyan találjunk vissza a természethez? ePUB letöltés, Tristan Gooley: Hogyan találjunk vissza a természethez? Mobi, Hogyan találjunk vissza a természethez? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Tristan Gooley további könyvei

HVG Könyvek kiadó kiadó további könyvei

Személyiségpszichológia, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

180 oldalas könyvek

9789633043462 ISBN-számú könyvek

Összes könyv