Tóth Éva: Róza-kert

Tóth Éva könyve: Róza-kert | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Találkoztál-e már az iskoládban Tóth Éva költő nevével, verseivel? Tankönyvekben is szerepelnek írásai. Most a kedvedért “kilép a tankönyvből” a költő, és szabadon, derűsen, játékosan “beszélget veled”. [/limit_content]

A Róza-kert című könyv egy 2010-ban megjelent, 64 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Gyermekversek, dalok kategóriájú könyv, melyet Tóth Éva írt és a Littera Nova Kiadó adja ki a 9789639643413 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Tóth Éva: Róza-kert egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Tóth Éva: Róza-kert PDF, Róza-kert PDF letöltés, Tóth Éva: Róza-kert ePUB, Róza-kert ePUB letöltés, Tóth Éva: Róza-kert Mobi, Róza-kert Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Tóth Éva további könyvei

Littera Nova Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Gyermekversek, dalok kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9789639643413 ISBN-számú könyvek

Összes könyv