Török Eszter: 100% egészség, 0% cukor! – Cukormentes és rostban gazdag ételek

Török Eszter könyve: 100% egészség, 0% cukor! - Cukormentes és rostban gazdag ételek | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ki ne fogadta volna már meg, hogy holnaptól minden más lesz, és egészségesen táplálkozik? Ha ez az érzés ismerős, íme egy segítség a megvalósításhoz: Török Eszter legújabb szakácskönyvében 71 ínycsiklandozó receptet mutat be, mindegyik étel egytől-egyig cukormentes és rostban gazdag, ráadásul szuper ízletes! Nagy segítség lehet a fogyókúrában, de különösen ajánlott inzulinrezisztencia, PCOS, cukorbetegség, reflux, székrekedés esetén vagy várandósság alatt. A könyv tartalmaz egy rövid leírást a diéta alapelveiről, illetve külön fejezetben mutatja be a reggelire, ebédre, vacsorára és kisétkezésre javasolt ételeket. Minden recept mellett fel van tüntetve, hogy mely ételek gluténmentesek, és pontosan ki vannak számolva a tápanyagértékek, így a diétázó könnyen követni tudja mennyi kalóriát vagy szénhidrátot fogyasztott el egyszerre.Török Eszter dietetikusként már több ezer páciensnek segített az életmódváltozásban, nagy gyakorlata van az étlaptervezésben, főzőiskolábanis oktatott. Ez a kötet a nagy sikerű első szakácskönyvének folytatása.Néhány visszajelzés a páciensektől: “Kéthete a könyvesboltban a borítójára lettem figyelmes, aztán belelapoztam, és ahogy elkezdtem olvasni a recepteket, úgy éreztem, ez végre egy olyan könyv, amiben használható receptek vannak! Nincs tele olyan fűszer- és zöldségnevekkel, amiket még soha nem hallottam, nehezen hozzáférhető vagy megfizethetetlen ára lenne.” K. Klaudia”Konzultáció után 7 kg-ot sikerült leadnom, pont annyit, amennyit szerettem volna. Közérzetem jobb, a szédülés teljesen elmúlt! Ami a legnagyobb örömet okozta számomra -a múlt hét végén volt az esküvőm és jó lett rám a féléve megvásárolt ruha, amit enélkül bővíteni kellett volna. :)” F. Krisztina”Inzulinrezisztencia és PCOS miatt kerestem fel Esztert. Először féltem, mit fog a férjem szólni az új alapanyagokhoz, de meglepődtem, mert kifejezetten szereti! Nem csak az én laborjaim javultak, hanem ő is fogyott velem. Azóta a ciszták elmúltak, és a nyáron megszületett a kislányunk, Hanna.” Sz-T. Ágnes [/limit_content]

A 100% egészség, 0% cukor! – Cukormentes és rostban gazdag ételek című könyv egy 2017-ban megjelent, 176 oldalból álló, Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Török Eszter írt és a LA SANTÉ KIADÓ adja ki a 9789631298376 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Török Eszter: 100% egészség, 0% cukor! – Cukormentes és rostban gazdag ételek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Török Eszter: 100% egészség, 0% cukor! – Cukormentes és rostban gazdag ételek PDF, 100% egészség, 0% cukor! – Cukormentes és rostban gazdag ételek PDF letöltés, Török Eszter: 100% egészség, 0% cukor! – Cukormentes és rostban gazdag ételek ePUB, 100% egészség, 0% cukor! – Cukormentes és rostban gazdag ételek ePUB letöltés, Török Eszter: 100% egészség, 0% cukor! – Cukormentes és rostban gazdag ételek Mobi, 100% egészség, 0% cukor! – Cukormentes és rostban gazdag ételek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Török Eszter további könyvei

LA SANTÉ KIADÓ kiadó további könyvei

Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

176 oldalas könyvek

9789631298376 ISBN-számú könyvek

Összes könyv