Tom Zoellner: Szívtelen kő

Tom Zoellner könyve: Szívtelen kő - Utazás a gyémántok világában | könyv borító

Író:

Kiadó:

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Tom Zoellner könyve bevezet minket abba a kalandos világba, ahol az egyszerű kis széndarabból megszületik és bejárja különös útját a szívtelen kő – a gyémánt. Afrikai bányák, sarkköri sivár puszták, orosz laborok, japán ékszerboltok – Zoellner személyes tapasztalatai alapján, riportok során keresztül kalauzol végig minket a “gyémántút” minden szakaszán, megmutatva, ahogy kanadai kalandorok, brazil csempészek, szibériai vegyészek, indiai csiszológyerekek keze alatt kialakul és hódít, felemel vagy nyomorba taszít a gyémánt, ez az elkápráztató drágakő. [/limit_content]

A Szívtelen kő című könyv egy 2006-ban megjelent, 296 oldalból álló, Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyv, melyet Tom Zoellner írt és a HVG Kiadó adja ki a 9789637525896 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Tom Zoellner: Szívtelen kő egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Tom Zoellner: Szívtelen kő PDF, Szívtelen kő PDF letöltés, Tom Zoellner: Szívtelen kő ePUB, Szívtelen kő ePUB letöltés, Tom Zoellner: Szívtelen kő Mobi, Szívtelen kő Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Tom Zoellner további könyvei

HVG Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

296 oldalas könyvek

9789637525896 ISBN-számú könyvek

Összes könyv