Tölgyesi Lívia: Álkirálynő …és a szeszélyes Velence arcai – …ÉS A SZESZÉLYES VELENCE ARCAI

Tölgyesi Lívia könyve: Álkirálynő ...és a szeszélyes Velence arcai - ...ÉS A SZESZÉLYES VELENCE ARCAI | könyv borító

[limit_content length=”400″] Lendületesen kalandos, humorral ízesített, izgalommal megbolondított és alkalmasint pikánsan tálalt utazásra invitál minket ez a regény, a gyönyörű Velencébe. Ugyanakkor a könyv meghívó a reneszánsz kor karneváli hangulatának bemutatására készülő olasz – magyar kooprodukció filmforgatására. A főszereplő Laura, aki a magyar stáb tagja, egy erkölcsi botlása miatt – jelesül más bőrébe bújva jelent meg az Operabálon – egyik bonyodalomból a másikba csöppen… és fut önmaga elől, keresve a JÓ utat, melyet valahol elhagyott, vagy elcserélték alóla, netalán tán a köd nyelte el, esetleg a reneszánsz szeánsz bűbájainak áldozata lett. Az Élet érdekes oldala, hogy a talmi csillogásért pillanatnyi hevületben elvállalt szerep miatt kiderül: két nő megszólalásig tud hasonlítani egymásra. Viszont, mint tudjuk, az átmeneti jelleggel érkezett dolgok szép lassan állandósággá válhatnak, ami nem mindig jó, továbbá nem téveszthető szem elől az sem, hogy a szerencse forgandó. Hiába no, a szeszélyes Velence vízi világa bolond helyzeteket teremthet, melyen még a barátok sem mindig segíthetnek, főleg, ha Laura figyelme inkább összpontosul a körülötte található szépre, mint saját maga épségére. Nos, dőljünk hátra kényelmesen fotelünkben, hisz’ ez csak egy mese, amiben kiderülhetne, hogy minden jó, ha jó a vége, mondom, kiderülhetne… de ne szaladjunk ennyire előre. [/limit_content]

A Álkirálynő …és a szeszélyes Velence arcai – …ÉS A SZESZÉLYES VELENCE ARCAI című könyv egy 2010-ban megjelent, 330 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Tölgyesi Lívia írt és a IMIPrint Kft. adja ki a 9789638851154 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Tölgyesi Lívia: Álkirálynő …és a szeszélyes Velence arcai – …ÉS A SZESZÉLYES VELENCE ARCAI egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Tölgyesi Lívia: Álkirálynő …és a szeszélyes Velence arcai – …ÉS A SZESZÉLYES VELENCE ARCAI PDF, Álkirálynő …és a szeszélyes Velence arcai – …ÉS A SZESZÉLYES VELENCE ARCAI PDF letöltés, Tölgyesi Lívia: Álkirálynő …és a szeszélyes Velence arcai – …ÉS A SZESZÉLYES VELENCE ARCAI ePUB, Álkirálynő …és a szeszélyes Velence arcai – …ÉS A SZESZÉLYES VELENCE ARCAI ePUB letöltés, Tölgyesi Lívia: Álkirálynő …és a szeszélyes Velence arcai – …ÉS A SZESZÉLYES VELENCE ARCAI Mobi, Álkirálynő …és a szeszélyes Velence arcai – …ÉS A SZESZÉLYES VELENCE ARCAI Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Tölgyesi Lívia további könyvei

IMIPrint Kft. kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

330 oldalas könyvek

9789638851154 ISBN-számú könyvek

Összes könyv