Timo Parvela: Ella a tengeren

Timo Parvela könyve: Ella a tengeren | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Kitör a vakáció. Ella, az osztály és a tanító bácsi tengerre szállnak. Hajókáznak, ki-kikötnek kedvük szerint, hogy mihamarabb elfeledhessék az iskolát. Mások is tartanak egy túravezető például, akinek, úgy tűnik, mindennél fontosabb a fegyelem. Lépten-nyomon utasításokat osztogat a gyerekeknek, amelyeket még a tanító bácsi is kénytelen betartani, pedig ha valaki, ő aztán tudja, hogy ha például horgászásról van szó, sokkal biztonságosabb és balesetmentesebb horog nélkül próbálkozni, nemcsak a halak, hanem azok miatt is, akik a horgászbotot kezelik, vagy akik mellettük állnak. Ella és barátai hozzák a formájukat: a sorozat ötödik kötetét olvasva is garantált a féktelen kacagás.A szerzőről:Timo Parvela finn gyermekkönyvíró. A Jyväskyläi Tanárképző Főiskolán szerzett diplomát 1988-ban, majd a ’90-es években általános iskolai tanítóként dolgozott, de 1996-tól szabadúszó író, aki számos, gyerekeknek szóló kötet mellett televíziós forgatókönyveket és rádiós szövegkönyveket is ír.Az illusztrátorról:Almási Zétény 1972-ben született Győrben. A művészeti szakközépiskola elvégzése után az egri Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola rajz és vizuális kommunikáció szakára ment, ahol lediplomázott. Ezt követően felvételt nyert a Képzőművészeti Egyetemre. Az elmúlt években jellemzően illusztrációkat, logókat, magazinokat és sajtóhirdetéseket készített. Elsősorban grafikusként dolgozik, főbb feladatai a kreatív tervezés, illusztrálás, fotógrafika, de foglalkozik festészettel, fotózással, rajzfilmmel, karikatúrával, képregénnyel, dekorációval, dekorációs építészeti tervezéssel és webdesignnal is. Munkái egy része megtekinthető az almasizeta.blogspot.com oldalon. [/limit_content]

A Ella a tengeren című könyv egy 2015-ban megjelent, 176 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Timo Parvela írt és a Pongrác Kiadó adja ki a 9786155131547 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Timo Parvela: Ella a tengeren egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Timo Parvela: Ella a tengeren PDF, Ella a tengeren PDF letöltés, Timo Parvela: Ella a tengeren ePUB, Ella a tengeren ePUB letöltés, Timo Parvela: Ella a tengeren Mobi, Ella a tengeren Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Timo Parvela további könyvei

Pongrác Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

176 oldalas könyvek

9786155131547 ISBN-számú könyvek

Összes könyv