Tiboru: Konteó 3 – Harminc befejező összeesküvés-elmélet

Tiboru könyve: Konteó 3 - Harminc befejező összeesküvés-elmélet | könyv borító

[limit_content length=”400″] A sikerlistákra felkerült első két könyv után, íme további harminc érdekes, izgalmas, máig megfejtetlen rejtély. Titokzatos halálesetek, különös eltűnések, megmagyarázatlan katasztrófák csupa olyan történet, amelyeknél az ellentmondások és az elhallgatott részletek összeesküvés-elméletek kialakulását eredményezték. A szerző természetesen nem adja kezünkbe a megoldásokat, de összegyűjt és megoszt velünk mindent, ami tudható, ezzel késztetve gondolkodásra, önálló értékelésre az olvasót, aki így a nyomozás aktív szereplőjévé válik. Egy trilógia utolsó darabjaként ez a könyv kicsit más, mint az elődei. A kötet vége egyfajta összegzés, az itt található írások azok számára lesznek különösen érdekesek, akik megpróbálják napjaink valóságát értelmezni, elemezni. Veszélyes terület, ugyanis a konteók keletkezését általában kiváltó információhiány okait és okozóit keresve bizony néhány kellemetlen összefüggésre is rá kell jönnünk. [/limit_content]

A Konteó 3 – Harminc befejező összeesküvés-elmélet című könyv egy 2016-ban megjelent, 416 oldalból álló, Történelem Világtörténelem, Általános Történelem kategóriájú könyv, melyet Tiboru írt és a Göncöl Kiadó adja ki a 9789639183902 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Tiboru: Konteó 3 – Harminc befejező összeesküvés-elmélet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Tiboru: Konteó 3 – Harminc befejező összeesküvés-elmélet PDF, Konteó 3 – Harminc befejező összeesküvés-elmélet PDF letöltés, Tiboru: Konteó 3 – Harminc befejező összeesküvés-elmélet ePUB, Konteó 3 – Harminc befejező összeesküvés-elmélet ePUB letöltés, Tiboru: Konteó 3 – Harminc befejező összeesküvés-elmélet Mobi, Konteó 3 – Harminc befejező összeesküvés-elmélet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Tiboru további könyvei

Göncöl Kiadó kiadó további könyvei

Történelem Világtörténelem, Általános Történelem kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

416 oldalas könyvek

9789639183902 ISBN-számú könyvek

Összes könyv