Thomas L. Friedman: Köszönet a késésért – Optimisták kalauza a boldoguláshoz a gyorsulás korában

Thomas L. Friedman könyve: Köszönet a késésért - Optimisták kalauza a boldoguláshoz a gyorsulás korában | könyv borító

[limit_content length=”400″] Mindnyájan érezzük: nagy dolgok történnek napjainkban. Érezzük ezt a munkahelyünkön. Érezzük, amikor a gyerekeinkkel beszélünk. Nem lehet nem észrevenni, amikor újságot olvasunk vagy híradót nézünk.Életünk annyi területen alakul át egyszerre, hogy beleszédülünk. Thomas L. Friedman, a The New York Timespublicistája és az És mégis lapos a Földcímű bestseller szerzője szerintúgy tudunk boldogulni a 21. században, ha megértjük korunk legfontosabb erőtényezőinek egyidejű gyorsulási folyamatát. A Moore-törvény (technológia), a piac (globalizáció) és a természeti környezet romlása (éghajlatváltozás és a biológiai sokféleség csökkenése) öt kulcsfontosságú területet alakít át: a munkahelyeket, a politikát, a geopolitikát, az erkölcsi normákat és a közösségeket.Friedman feltárja a világunkat formáló folyamatokat, és elmagyarázza, miként hozhatjuk ki a legjobbat ezekből a változásokból, és azt is, hogyan tompíthatjuk a legrosszabb hatásokat.A Köszönet a késésértjelenkori történelemkönyv, útmutató a gyorsulás korához. Friedman a védjegyévé vált életerővel, szellemességgel és optimizmussal megmutatja, hogyan lehetünk úrrá a korunkra jellemző sokféle egyidejű nyomáson – ehhez az kell, hogy lelassuljunk egy kicsit, és ne féljünk a késéstől sem, mert a felszabaduló időt a munka, a politika és a közösségek újragondolására fordíthatjuk.”Az életben nincs mitől félni, csak mindent meg kell érteni. Most jött el az ideje annak, hogy többet értsünk, és így kevésbé féljünk.”Thomas L. Friedman háromszoros Pulitzer-díjas újságíró, a The New York Timespublicistájaként a külügyekről, a globális kereskedelemről, a Közel-Keletről, a globalizációról és a környezeti kérdésekről ír. Számos bestseller, köztük az És mégis lapos a Föld- A XXI. század rövid története és a The Lexus and theOliveTree: UnderstandingGlobalization (A Lexus és az olajfa – A globalizáció megértése)szerzője. Számos dokumentumfilm-sorozat készítésében vett részt, köztük a National GeographicChannelnek forgatott Pusztuló jelen, vészes jövő(Years of LivingDangerously)munkálataiban is. [/limit_content]

A Köszönet a késésért – Optimisták kalauza a boldoguláshoz a gyorsulás korában című könyv egy 2018-ban megjelent, 640 oldalból álló, Elméleti közgazdaságtan, közgazdaságtörténet, Társadalomtudomány Közgazdaság kategóriájú könyv, melyet Thomas L. Friedman írt és a HVG Könyvek kiadó adja ki a 9789633047163 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Thomas L. Friedman: Köszönet a késésért – Optimisták kalauza a boldoguláshoz a gyorsulás korában egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Thomas L. Friedman: Köszönet a késésért – Optimisták kalauza a boldoguláshoz a gyorsulás korában PDF, Köszönet a késésért – Optimisták kalauza a boldoguláshoz a gyorsulás korában PDF letöltés, Thomas L. Friedman: Köszönet a késésért – Optimisták kalauza a boldoguláshoz a gyorsulás korában ePUB, Köszönet a késésért – Optimisták kalauza a boldoguláshoz a gyorsulás korában ePUB letöltés, Thomas L. Friedman: Köszönet a késésért – Optimisták kalauza a boldoguláshoz a gyorsulás korában Mobi, Köszönet a késésért – Optimisták kalauza a boldoguláshoz a gyorsulás korában Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Thomas L. Friedman további könyvei

HVG Könyvek kiadó kiadó további könyvei

Elméleti közgazdaságtan, közgazdaságtörténet, Társadalomtudomány Közgazdaság kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

640 oldalas könyvek

9789633047163 ISBN-számú könyvek

Összes könyv