Thomas Hardy: The Three Strangers and Other Stories – Obw 3.

Thomas Hardy könyve: The Three Strangers and Other Stories - Obw 3. | könyv borító

[limit_content length=”400″] On a stormy winter night, a stranger knocks at the door of a shepherd’s cottage. He is cold and hungry, and wants to get out of the rain. He is welcomed inside, but he does not give his name or his business. Who is he, and where has he come from? And he is only the first visitor to call at the cottage that night… In these three short stories, Thomas Hardy gives us pictures of the lives of shepherds and hangmen, dukes and teachers. But rich or poor, young or old, they all have the same feelings of fear, hope, love, jealousy… [/limit_content]

A The Three Strangers and Other Stories – Obw 3. című könyv egy 2008-ban megjelent, 72 oldalból álló, Angol, Szótár, nyelvkönyv Könnyített olvasmányok kategóriájú könyv, melyet Thomas Hardy írt és a Oxford University Press adja ki a 9780194791335 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Thomas Hardy: The Three Strangers and Other Stories – Obw 3. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Thomas Hardy: The Three Strangers and Other Stories – Obw 3. PDF, The Three Strangers and Other Stories – Obw 3. PDF letöltés, Thomas Hardy: The Three Strangers and Other Stories – Obw 3. ePUB, The Three Strangers and Other Stories – Obw 3. ePUB letöltés, Thomas Hardy: The Three Strangers and Other Stories – Obw 3. Mobi, The Three Strangers and Other Stories – Obw 3. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Thomas Hardy további könyvei

Oxford University Press kiadó további könyvei

Angol, Szótár, nyelvkönyv Könnyített olvasmányok kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

72 oldalas könyvek

9780194791335 ISBN-számú könyvek

Összes könyv