Thomas Brezina: Álomszerep – álomherceggel

Thomas Brezina könyve: Álomszerep - álomherceggel | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Vanessa, Bix és Krissi, a három teljesen átlagosnak tűnő lány, egy teljesen átlagos kisvárosban élnek. Közös titkukról azonban senki sem tud. Csak a titkos leveleik útján értekeznek róla. Krissi nagy izgalomban van: kedvenc tévésorozatához új szereplőt keresnek. Szerinte ezt épp neki találták ki. Elvégre mindig is arról álmodozott, hogy egyszer az imádott Flo mellett állhasson a kamerák előtt. Ám Vanessának és Bixnek nem szól erről… [/limit_content]

A Álomszerep – álomherceggel című könyv egy 2009-ban megjelent, 128 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom kategóriájú könyv, melyet Thomas Brezina írt és a Deák és Társa Kiadó adja ki a 9789639420977 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Thomas Brezina: Álomszerep – álomherceggel egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Thomas Brezina: Álomszerep – álomherceggel PDF, Álomszerep – álomherceggel PDF letöltés, Thomas Brezina: Álomszerep – álomherceggel ePUB, Álomszerep – álomherceggel ePUB letöltés, Thomas Brezina: Álomszerep – álomherceggel Mobi, Álomszerep – álomherceggel Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Thomas Brezina további könyvei

Deák és Társa Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789639420977 ISBN-számú könyvek

Összes könyv