Testképek a gyógyításban – A test mint eszköz és referenciapont

könyve: Testképek a gyógyításban - A test mint eszköz és referenciapont | könyv borító

[limit_content length=”400″] A testkép napjainkra önálló kutatási területet képvisel, amely a fiziológiai vonatkozásoktól a fejlődéslélektani aspektusokon át a társadalmi kontextus és a testkép közt fennálló, rendkívül összetett viszonyrendszerig számos kérdéskörrel foglalkozik. A most közreadott kötet tanulmányai három tematikus csoportra oszthatók. Az első ezek közül az egészséges fejlődés és a testkép viszonyával foglalkozó írásokat tartalmazza. A második csoportba kerültek a különféle patológiás állapotok és a testkép összefüggéseit taglaló dolgozatok, a harmadik csoportban pedig a gyógyító szakember testképének sajátosságait integratív szemléletben vizsgáló tanulmányok találhatók. Jó olvasást kívánunk! [/limit_content]

A Testképek a gyógyításban – A test mint eszköz és referenciapont című könyv egy 2019-ban megjelent, 220 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet írt és a L’Harmattan Kiadó adja ki a 9789634145035 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Testképek a gyógyításban – A test mint eszköz és referenciapont egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Testképek a gyógyításban – A test mint eszköz és referenciapont PDF, Testképek a gyógyításban – A test mint eszköz és referenciapont PDF letöltés, : Testképek a gyógyításban – A test mint eszköz és referenciapont ePUB, Testképek a gyógyításban – A test mint eszköz és referenciapont ePUB letöltés, : Testképek a gyógyításban – A test mint eszköz és referenciapont Mobi, Testképek a gyógyításban – A test mint eszköz és referenciapont Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

L’Harmattan Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

220 oldalas könyvek

9789634145035 ISBN-számú könyvek

Összes könyv