TERÍTÉKEN AZ EGÉSZSÉG

könyve: TERÍTÉKEN AZ EGÉSZSÉG | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

[limit_content length=”400″] Minden, amit tudni akart a zöldségek és gyümölcsök élettani hatásáról az áfonyától a zabig ABC-sorrendbe szedve! Az allergiától a vesekőig: könyvünk a leggyakoribb betegségek gyógyító ételeivel foglalkozik. Könnyen betartható, életmentő tanácsokat nyújt a mindennapokra. Az alapvető élelmiszereket több szempontból is megvizsgálva, hogy a környezeti ártalmak figyelembevételével állíthassuk össze étrendünket. A szemet gyönyörködtető recepteken túl célja, hogy eloszlassa a tévhiteket például a zsírokról, szénhidrátokról, a kávéról vagy a csokoládéról. * A 20 leghatásosabb élelmiszer a rák, a magas koleszterin, a szívbetegségek, a cukorbetegség és a magas vérnyomás ellen. * 10 fűszer, amely már most megtalálható a konyhaszekrényében, hogy csökkentse a gyulladást, enyhítse az emésztési zavarokat, elpusztítsa a káros baktériumokat, vagy megelőzze a rák kialakulását. * 57 gyakori betegség leírása, és a kezelésükre ajánlott élelmiszerek. Számos ízletes és természetes étel az olyan krónikus betegségek és tünetek kezelésére, mint az asztma, a köszvény, az elhízás, a fáradékonyság és a cukorbetegség. * 75 csábító recept, hogy a gyógyító alapanyagokból ínycsiklandó fogásokat készíthessen. [/limit_content]

A TERÍTÉKEN AZ EGÉSZSÉG című könyv egy 2009-ban megjelent, ISBN: 9789639707726 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet írt és a Reader’s Digest Kiadó adja ki a 9789639707726 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : TERÍTÉKEN AZ EGÉSZSÉG egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : TERÍTÉKEN AZ EGÉSZSÉG PDF, TERÍTÉKEN AZ EGÉSZSÉG PDF letöltés, : TERÍTÉKEN AZ EGÉSZSÉG ePUB, TERÍTÉKEN AZ EGÉSZSÉG ePUB letöltés, : TERÍTÉKEN AZ EGÉSZSÉG Mobi, TERÍTÉKEN AZ EGÉSZSÉG Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Reader’s Digest Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789639707726 oldalas könyvek

9789639707726 ISBN-számú könyvek

Összes könyv