Telegdi Ágnes: Ó, azok a csodálatos állatok – Négy évszak madármeséi

Telegdi Ágnes könyve: Ó, azok a csodálatos állatok - Négy évszak madármeséi | könyv borító

[limit_content length=”400″] “Varázslatos történetek a körülöttünk élő madárvilágról, a szerző saját természetfotóival illusztrálva. Az évszakok körforgását követi a könyv madárszemmel. A tavaszi fészekrakást a nyári cseperedő fiókák váltják, majd a költöző madarak őszi készülődése és indulása után az itt maradt, télre készülő madarakat követhetjük nyomon egészen közelről. Szürke gémek, füstifecskék, vadludak, cinegék mesélik el, miért is olyan csodálatos dolog madárnak lenni.” [/limit_content]

A Ó, azok a csodálatos állatok – Négy évszak madármeséi című könyv egy 2015-ban megjelent, 60 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Állat- és növényvilág kategóriájú könyv, melyet Telegdi Ágnes írt és a Ring-Color Kft. adja ki a 9789638949271 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Telegdi Ágnes: Ó, azok a csodálatos állatok – Négy évszak madármeséi egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Telegdi Ágnes: Ó, azok a csodálatos állatok – Négy évszak madármeséi PDF, Ó, azok a csodálatos állatok – Négy évszak madármeséi PDF letöltés, Telegdi Ágnes: Ó, azok a csodálatos állatok – Négy évszak madármeséi ePUB, Ó, azok a csodálatos állatok – Négy évszak madármeséi ePUB letöltés, Telegdi Ágnes: Ó, azok a csodálatos állatok – Négy évszak madármeséi Mobi, Ó, azok a csodálatos állatok – Négy évszak madármeséi Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Telegdi Ágnes további könyvei

Ring-Color Kft. kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Állat- és növényvilág kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

60 oldalas könyvek

9789638949271 ISBN-számú könyvek

Összes könyv