Tea Stilton: Költőnők klubja

Tea Stilton könyve: Költőnők klubja | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ebben a tanévben a Cinnfordban tanuló diákok új klubot alapítanak: a Költőnők Klubját. Az egyik összejövetel során Tea Angyalai rátalálnak egy naplóra, amit egy valaha itt tanuló egérlány vezetett. Vajon ki lehetett a napló titokzatos tulajdonosa? Az öt barátnő elhatározza, hogy utánajár a dolognak. [/limit_content]

A Költőnők klubja című könyv egy 2017-ban megjelent, 128 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Tea Stilton írt és a ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT. adja ki a 9789634470670 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Tea Stilton: Költőnők klubja egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Tea Stilton: Költőnők klubja PDF, Költőnők klubja PDF letöltés, Tea Stilton: Költőnők klubja ePUB, Költőnők klubja ePUB letöltés, Tea Stilton: Költőnők klubja Mobi, Költőnők klubja Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Tea Stilton további könyvei

ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT. kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789634470670 ISBN-számú könyvek

Összes könyv